EjendomsWatch

Mæglerhus går på jagt efter international partner

Sehested Group har brug for større tyngde, hvis virksomheden vil udføre flere forretninger for internationale investorer, siger hovedaktionær Michael Sehested.

Ejendomformidleren Sehested Group, der siden 2010 har udført opgaver for blandt andre Sydbank, FIH og Alm. Brand Bank, er på udkig efter en international samarbejdspartner. Det skal højne kendskabet til virksomheden, der konkurrerer med større aktører som Sadolin & Albæk og Cushman & Wakefield Red, hvor en international partneraftale er på plads.

"Der er kommet en række internationale investorer ind på det danske marked de seneste år, og det vil tage max fem-syv år, før de vil begynde at sælge ud igen af deres ejendomme. De opgaver vil vi gerne have del i, men det får vi ikke, medmindre vi har en bredere fundering i markedet. Det kan også skabe en række udfordringer, når man er vant til at agere helt uafhængigt, men samlet set ser vi flere fordele end ulemper. Vi ser os dog ikke som et selskab, der kommer til at rumme den fulde palette og vil for eksempel ikke opbygge en udlejningsafdeling. Derfor er det nogle andre legekammerater, vi leder efter end de helt store," siger Michael Sehested til Estate Magasin.

Ifølge mediet har Sehested Group, der tegnes af Michael Sehested og forretningspartneren Anette Grotum, omkring 20 igangværende sager.

Erhvervsmægler udvider ejerkreds med chef fra Red Cushman & Wakefield

Home Erhverv rykker ind på projektmarkedet i København

EDC Poul Erik Bech gafler ny salgsdirektør hos Home

Lintrup & Norgart leverer rekordoverskud 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier