EjendomsWatch

Henning Larsen skal tegne nyt KAB-domicil

Sammen med SLA og Niras skal arkitektfirmaet tegne 7400 kvm bygning til omkring 400 medarbejdere.

Foto: PR

Arkitektfirmaet Henning Larsen har vundet udbuddet om at tegne et nyt domicil for den almene boligadministrator KAB, der sidste år valgte Kongens Enghave i København som hjemsted for organisationens nye domicil.

Opgaven er vundet i samarbejde med SLA og Niras, oplyser virksomheden.

"Det forpligter at designe et domicil til så fremadskuende en organisation som KAB, der selv er specialister i innovative bebyggelser. Vi prioriterer, at bygningen kommer til at fremstå som et arbejdsfællesskab, der er indbydende og levende dagen igennem − gennemstrømmet af dagslys," siger Signe Kongebro, partner hos Henning Larsen, i en pressemeddelese.

Det nye domicil skal ifølge KAB understøtte organisationens centrale idéer om bedre boliger for alle med fokus på livskvalitet og medbestemmelse. Facaderne kommer til at give indblik i livet inde i bygningen og tagfladen vil være offentligt tilgængelig.

"KAB’s nye domicil skal være samlingssted for medarbejdere, bestyrelsesmedlemmer, samarbejdspartnere og beboere. Kort sagt hele KAB-fællesskabet. Men vi vil samtidigt også give værdi til bydelen. Derfor har grønne samlingssteder, der er offentligt tilgængelige, høj prioritet," siger Jens Elmelund, adm. direktør i KAB, i en kommentar til nyheden om hvem, der skal tegne det nye domicil.

Henning Larsen vinder to europæiske projekter med milliardbudgetter

Henning Larsen ansætter tre nye chefer

Henning Larsen-topchef udpeger Nordamerika som vækstmotor 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier