EjendomsWatch

Svensk byggerådgiver opruster i Danmark

Tyréns ansætter direktør, der kommer fra Sweco. Målet er en stærkere tilstedeværelse herhjemme.

Foto: PR

Den svenskejede ingeniørrådgiver Tyréns, der i Danmark har omkring 70 ansatte, har ansat Brian Pelby som afdelingsdirektør med ansvar for byggeri, oplyser virksomheden.

"Ansættelsen er et led i vækststrategien om at blive en rådgiver, som er endnu mere markant på det danske marked," lyder det i en meddelelsen, som adm. direktør Jan Holsøe står som afsender af.

Brian Pelby kommer fra en stilling som afdelingschef hos Sweco Danmark og har tidligere indgået i ledelsen af ingeniørvirksomheden Balslev, fremgår det.

"Tyréns har en særlig pionerånd og vil vækste godt de næste år, men jeg mener det er meget vigtigt, at vi ikke undervurderer driften på vores vækstrejse. Vi lever af vores viden. Derfor er det vigtigt, at vi vokser ansvarligt og i et tempo, som gør, at vi kan få konsolideret vores kerneområder,” lyder det fra den nye direktør.

Tyréns-koncernen har hovedkontor i Sverige og ca. 2300 ansatte i Sverige, England og Danmark.

Mere fra EjendomsWatch

Amerikansk investor køber Coop-butikker for 300 mio. kr.

11 supermarkeder på i alt 13.100 kvm har skiftet hænder i en sale & leaseback-aftale mellem Coop Danmark og amerikanske W.P. Carey. "Norden fortsætter med at være et nøglemarked for W.P. Carey," udtaler amerikanerne, der ser handlen som starten på et langsigtet partnerskab.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

På dagens liste er en større trecifret millionhandel faldet på plads mellem amerikanske Hines og svenske Bonava. De i alt 21 transaktioner rummer også bl.a. Jeudan, ATP Ejendomme, Aldi og Rema 1000. Oversigten bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier