EjendomsWatch

Colliers udnævner mangeårig medarbejder til ny partner i Danmark

Ny associeret partner i Colliers Internationals danske afdeling kommer med stor erfaring fra investerings- og boligudlejningsejendomme.

Ny associeret partner hos Colliers Søren Lindbjerg. | Foto: PR/Colliers

Erhvervsejendomsmægleren Colliers International har ansat Søren Lindbjerg som associeret partner i selskabets danske afdeling.

Han har været hos selskabet i 18 år og specialiseret sig i projektudvikling inden for alle områder samt salg af investerings- og boligudlejningsejendomme, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Søren Lindbjerg har gennem årene opnået helt exceptionelle resultater, ikke bare én gang, men gentagne gange. Han har opbygget tætte relationer med kunderne og har en uvurderlig erfaring og indsigt i ejendomsmarkedet. Dette er vores første Associated Partner i Colliers International i Danmark, og vi kunne ikke have fundet en bedre kandidat," udtaler Jeppe Schønfeld, adm. direktør hos erhvervsmægleren Colliers International Danmark, i meddelelsen.

Selskabet har over 15.000 ansatte i 68 forskellige lande, herunder ca. 100 medarbejdere i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Colliers-direktør: Statslig udflytning er godt timet til ejendomsmarkedet

Colliers International styrker sin nordiske tilstedeværelse

Møbelsælger bliver ny erhvervsmægler hos Colliers

Kok bliver ny erhvervsmægler hos Colliers 

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier