EjendomsWatch

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Christian Gangsted-Rasmussen opmander sin advokatvirksomhed inden for ejendomme. | Foto: Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen PR

Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen har været på jagt efter nye kræfter og har nu hentet ejendomsadvokat Thomas Donatzky ind i selskabet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Thomas Donatzky, der er partner i Njord Law Firm, indtræder som partner hos Gangsted-Rasmussen, hvor partnerkredsen består af Christian Gangsted-Rasmussen, Hans Rohde, Jeppe Wedel Nielsen og Niels Lenander Jensen. Thomas Donatzky kommer til at tage både klienter og medarbejdere med over til Gangsted-Rasmussen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier