EjendomsWatch

Gangsted-Rasmussen henter ny ejendomspartner

Familievirksomheden Gangsted-Rasmussen har hentet en ny ejendomspartner hos konkurrent. Rekrutteringen kommer efter, at Christian Gangsted-Rasmussen sidste år valgte at sige farvel til en række tidligere partnere og videreføre virksomheden i nye rammer.

Christian Gangsted-Rasmussen opmander sin advokatvirksomhed inden for ejendomme. | Foto: Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen PR

Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen har været på jagt efter nye kræfter og har nu hentet ejendomsadvokat Thomas Donatzky ind i selskabet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Thomas Donatzky, der er partner i Njord Law Firm, indtræder som partner hos Gangsted-Rasmussen, hvor partnerkredsen består af Christian Gangsted-Rasmussen, Hans Rohde, Jeppe Wedel Nielsen og Niels Lenander Jensen. Thomas Donatzky kommer til at tage både klienter og medarbejdere med over til Gangsted-Rasmussen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier