EjendomsWatch

Dansk arkitektfirma øger overskud med 70 procent

Det seneste år har været godt for det danske arkitektfirma Aart Architects, som sætter omsætningsrekord. Firmaet tilskriver sin fremgang et skarpt øje på Skandinavien.

De nye folk i bestyrelsen hos Aart Architects: Laura Vilsbæk, Lars Dige Knudsen og Morten Albæk. | Foto: PR

Der er lagt mere til på både top og bund hos det danske arkitektfirma Aart Architects, som har 115 ansatte fordelt på kontorer i Aarhus, København og Oslo samt projektkontorer i Sverige.

Selskabets nye årsregnskab for 2016/2017 viser, at omsætningen er vokset for tredje år i streg og rammer rekordhøje 105,5 mio. kr. Det svarer til en stigning på 26 pct. fra 83,9 mio. kr. i 2015/2016.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier