EjendomsWatch

Arkitekthuset Danielsen indlemmer sønnike i ejerkredsen

Jeppe Håkansson Zeller er ny partner i det 70 mand store arkitekthus Danielsen, som hans far er grundlægger af.

Jeppe Håkansson Zeller (forrest) deler partnerskabet i Danielsen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Kasper Danielsen, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard. | Foto: PR

35-årige Jeppe Håkansson Zeller er optaget som partner i arkitektfirmaet Danielsen, hvor han siden 2012 har arbejdet som projektleder, meddeler selskabet.

"Gennem de seneste år har Jeppe haft stor succes med internationale kunder. Han er vellidt af alle og en enorm styrke for virksomheden. Jeg er stolt af at have fundet ham og glad for at byde ham velkommen som partner," hedder det i en pressemeddelelse fra Malin Meyer, adm. direktør i Danielsen Spaceplanning, som sammen med Danielsen Architecture og Danielsen Urban Landscape udgør de i alt 70 ansatte i Danielsen Group.

Trods sit efternavn er den nye partner søn af grundlægger Kasper Danielsen, som sammen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard udgør partnerkredsen i arkitektfirmaet.

"Jeg er vokset op med arkitektur og design, og gennem min far kender jeg faget fra alle vinkler. Nu glæder jeg mig til, i den tværfaglige Danielsen-ånd, at tilsætte virksomheden mine erfaringer fra ejendomsmarkedet, markedsføring og ledelse," siger Jeppe Håkansson Zeller i meddelelsen.

Luksus-ø til over en halv mia. kr. på vej i Københavns havn

Arkitekt gennem 30 år sværger til det funktionelle: "Ikke noget pjank" 

Dansk arkitektveteran: Evig jagt på afkast fører til kedeligt byggeri 

Danielsen Architecture skal tegne boliger på 12.700 kvm areal i Roskilde 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier