EjendomsWatch

Arkitekthuset Danielsen indlemmer sønnike i ejerkredsen

Jeppe Håkansson Zeller er ny partner i det 70 mand store arkitekthus Danielsen, som hans far er grundlægger af.

Jeppe Håkansson Zeller (forrest) deler partnerskabet i Danielsen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Kasper Danielsen, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard.

35-årige Jeppe Håkansson Zeller er optaget som partner i arkitektfirmaet Danielsen, hvor han siden 2012 har arbejdet som projektleder, meddeler selskabet.

"Gennem de seneste år har Jeppe haft stor succes med internationale kunder. Han er vellidt af alle og en enorm styrke for virksomheden. Jeg er stolt af at have fundet ham og glad for at byde ham velkommen som partner," hedder det i en pressemeddelelse fra Malin Meyer, adm. direktør i Danielsen Spaceplanning, som sammen med Danielsen Architecture og Danielsen Urban Landscape udgør de i alt 70 ansatte i Danielsen Group.

Trods sit efternavn er den nye partner søn af grundlægger Kasper Danielsen, som sammen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard udgør partnerkredsen i arkitektfirmaet.

"Jeg er vokset op med arkitektur og design, og gennem min far kender jeg faget fra alle vinkler. Nu glæder jeg mig til, i den tværfaglige Danielsen-ånd, at tilsætte virksomheden mine erfaringer fra ejendomsmarkedet, markedsføring og ledelse," siger Jeppe Håkansson Zeller i meddelelsen.

Luksus-ø til over en halv mia. kr. på vej i Københavns havn

Arkitekt gennem 30 år sværger til det funktionelle: "Ikke noget pjank"

Dansk arkitektveteran: Evig jagt på afkast fører til kedeligt byggeri

Danielsen Architecture skal tegne boliger på 12.700 kvm areal i Roskilde

Forsiden lige nu

Medie: Nødlidende andelsforening leder efter køber

Andelsboligforeningen Ringertoften i København med en gæld på 459 mio. kr. leder efter en køber til foreningens ejendom. Det viser salgsmateriale, som mediet Insidebusiness er kommet i besiddelse af. "Garvet kriseadvokat" er på sagen, lyder det.

Ineffektivitet koster milliarder i den almene boligsektor

Trods milliardgevinster ved at samle indkøb centralt vælger de fleste boligselskaber selv at købe ind og hyre håndværkere. Sektoren agerer umodent, mener konsulentfirma, som til dels bakkes op af sektorens fælles indkøbsenhed, Almenindkøb. Her møder man lokal uvilje mod at hente besparelser, hvilket der kan være lyssky grunde til, lyder det.

C.F. Møller skal designe kontortårn i Oslo

For næsen af 23 andre teams, herunder Big, vinder det danske arkitektfirma sammen med norsk partner opgaven med at virkeliggøre et godt 45.000 kvm stort transportknudepunkt i Norges hovedstad.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier