EjendomsWatch

Arkitekthuset Danielsen indlemmer sønnike i ejerkredsen

Jeppe Håkansson Zeller er ny partner i det 70 mand store arkitekthus Danielsen, som hans far er grundlægger af.

Jeppe Håkansson Zeller (forrest) deler partnerskabet i Danielsen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Kasper Danielsen, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard. Foto: PR

35-årige Jeppe Håkansson Zeller er optaget som partner i arkitektfirmaet Danielsen, hvor han siden 2012 har arbejdet som projektleder, meddeler selskabet.

"Gennem de seneste år har Jeppe haft stor succes med internationale kunder. Han er vellidt af alle og en enorm styrke for virksomheden. Jeg er stolt af at have fundet ham og glad for at byde ham velkommen som partner," hedder det i en pressemeddelelse fra Malin Meyer, adm. direktør i Danielsen Spaceplanning, som sammen med Danielsen Architecture og Danielsen Urban Landscape udgør de i alt 70 ansatte i Danielsen Group.

Trods sit efternavn er den nye partner søn af grundlægger Kasper Danielsen, som sammen med Peter K. Danstrup, Malin Meyer, Louise Irminger Axholm og Lise M. Bækgaard udgør partnerkredsen i arkitektfirmaet.

"Jeg er vokset op med arkitektur og design, og gennem min far kender jeg faget fra alle vinkler. Nu glæder jeg mig til, i den tværfaglige Danielsen-ånd, at tilsætte virksomheden mine erfaringer fra ejendomsmarkedet, markedsføring og ledelse," siger Jeppe Håkansson Zeller i meddelelsen.

Luksus-ø til over en halv mia. kr. på vej i Københavns havn

Arkitekt gennem 30 år sværger til det funktionelle: "Ikke noget pjank"

Dansk arkitektveteran: Evig jagt på afkast fører til kedeligt byggeri

Danielsen Architecture skal tegne boliger på 12.700 kvm areal i Roskilde

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Jens Kramer Mikkelsen siger farvel til By & Havn. Abonnenenter på EjendomsWatch kunne i den forløbe uge læse interviews med selskabets bestyrelsesformand, mens direktør uddybede regnskabet. Et andet interview var med stifteren af Schmidt Hammer Larsen, der igangsætter generationsskifte, med Dades, der køber op i Odense og med den nye formand for Ejendomsforeningen Danmark.

Barfoed-direktør: Tomgang irriterer os

Det familieejede ejendomsselskab fra Odense fokuserer på at udvikle og optimere sine nuværende aktiver specielt i hjembyen og København, så de bliver udnyttet optimalt. Omlagte lån og en tiltagende polstring af virksomhedens økonomi giver løfter om et stærkt 2018, siger direktør til EjendomsWatch. Inden for få år runder porteføljen 10 mia. kr., lyder det.

Nyvalgt formand: Vi skal have bedre føling med vores medlemmer

Henrik Dahl Jeppesen vil som ny formand for Ejendomsforeningen Danmark forstærke kontakten til foreningens omkring 5400 medlemmer. Konkret viden om deres dagligdag skal gøre foreningen stærkere over for politikere og skabe en mere synlig forening, siger han til EjendomsWatch i sit første interview i sin nye rolle.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier