EjendomsWatch

Ikea sælger tidligere hovedlager i Aarhus

Planer om udlejning blev droppet, da en køber bød sig til. Der er stor efterspørgsel på lager- og logistikejendomme i Aarhus, lyder det fra erhvervsmægleren bag handlen.

Foto: PR

Ikeas danske ejendomsselskab har solgt en knap 5100 kvm stor erhvervsejendom på Johann Gutenbergs Vej 6 i det nordlige Aarhus, skriver mægleren på handlen, Colliers, i en pressemeddelelse. Handlen af det tidligere hovedlager i Aarhus er endnu ikke tinglyst.

I forbindelse med udvidelsen af Ikea Aarhus blev de daværende lagerlokaler i overskud, og Ikea satte ejendommen til leje hos Colliers. Det endte i stedet med, at Colliers fandt en interesseret køber.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fond misser millionsalg og udlejer til tidligere formand

FINGRENE I FONDSMIDLER: Helt usædvanligt valgte erhvervsdrivende fond hverken at sælge eller modernisere en bolig på Frederiksberg i forbindelse med et lejerskifte. I stedet udlejede man sidste år lejligheden til fondens tidligere formand, der nu vil have fonden til at finansiere forbedringer, han selv har lavet. LLO undrer sig.

Briefing uge 21: Skærende kontraster i et anspændt marked

Der er ikke nødvendigvis langt fra milliardsucces til ditto fiasko i et ejendomslandskab, som de fleste aktører kan blive enige om, er ramt af store udfordringer. Det er blot nogle af de ting, vi ser nærmere på i vores faste overflyvning over ugens største begivenheder i branchen.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier