EjendomsWatch

Ikea sælger tidligere hovedlager i Aarhus

Planer om udlejning blev droppet, da en køber bød sig til. Der er stor efterspørgsel på lager- og logistikejendomme i Aarhus, lyder det fra erhvervsmægleren bag handlen.

Foto: PR

Ikeas danske ejendomsselskab har solgt en knap 5100 kvm stor erhvervsejendom på Johann Gutenbergs Vej 6 i det nordlige Aarhus, skriver mægleren på handlen, Colliers, i en pressemeddelelse. Handlen af det tidligere hovedlager i Aarhus er endnu ikke tinglyst.

I forbindelse med udvidelsen af Ikea Aarhus blev de daværende lagerlokaler i overskud, og Ikea satte ejendommen til leje hos Colliers. Det endte i stedet med, at Colliers fandt en interesseret køber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier