EjendomsWatch

Årstiderne Arkitekter går mere selektivt til værks

At vælge fra virker hos Årstiderne Arkitekter, siger direktør i kølvandet på et årsresultat med fremgang. Virksomheden satser mere på kundeforhold frem for enkeltstående projekter.

Foto: PR

Det går godt hos Årstiderne Arkitekter — og faktisk bedre end forventningen var ved indgangen til forrige regnskabsår. Det er både nye kunder, der har fået gang i aktiviteterne, men også de eksisterende kunder har øget samarbejdet "markant".

"Ser vi på de seneste fire år, så har vi haft en vækst på 20 pct. hvert år. Vi troede måske, at det ville løje lidt af — men det gjorde det ikke," siger Torben Klausen, der er adm. direktør i firmaet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier