EjendomsWatch

Rådgivere

Separat ejendomsafdeling er fortid hos Plesner

Opsigtsvækkende partnerexit får øjeblikkelige konsekvenser i et af landets største advokatfirmaer, der slår afdelingerne for fast ejendom og entreprise sammen for at afbøde slaget, der især ramte fast ejendom hårdt.

Plesner knækket på fast ejendom

I ét ryk flytter halvdelen af partnerne i Plesners afdeling for fast ejendom til Accura. Hullerne i teamet skal udfyldes med profiler i markedet, fortæller managing partner til AdvokatWatch om det arbejde, der venter, indtil i alt syv advokater, heraf fem partnere, forlader skuden 1. maj 2020.

LLO: Andelsboliger bliver brugt som våben i paragraf 5-debat

Lejerorganisationen LLO kritiserer Ejendomdanmark for uberettiget at bruge andelsforeningerne i debatten om paragraf 5-renoveringer og kalder Ejendomdanmarks udtalelser for "en slet skjult kampagne for at bevare de gode afkast for de private udlejere."

Lundgrens-partner trækker sig med vemod

Ejendomsadvokat Thomas Stampe er stoppet som managing partner hos Lundgrens efter fire år på posten. Hvis han havde ventet tre år mere, havde det været for svært at komme tilbage til advokatgerningen, fortæller han i et interview med AdvokatWatch.

Ejendomsadvokater siger farvel til ledende partner

Efter fire år i spidsen for advokatfirmaet Lundgrens trækker ledende partner Thomas Stampe sig. Han ønsker at vende tilbage til det juridiske arbejde, oplyser firmaet, der har fast ejendom blandt sine specialer. Afløser findes først senere.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier