EjendomsWatch

Rådgivere

Cushman & Wakefield Red hyrer profil med fortid hos Sadolin & Albæk

Cushman & Wakefield Red har fundet en ny mand til vurderings- og analyseafdelingen. Han har en fortid i ejendomsrådgivning hos Sadolin & Albæk og får det primære ansvar for rådgivningsopgaver i forbindelse med byudviklingsprojekter og vurderingsopgaver for offentlige kunder.

Efter kritik: Projektudbydere vil arbejde for fælles regler

UDBYDERE UNDER LUPPEN: Samtlige udbydere af ejendomsprojekter inviteres nu til møde, hvor de skal diskutere kravene til, hvad prospekter bør indeholde. Det skal opretholde branchens troværdighed, siger adm. direktør i Difko, som står bag initiativet, hvor også Finanstilsynet er inviteret. Fælles nøgletal a la bankernes ÅOP er blandt ideerne.

Husker du februar? Opkøberne piblede frem

ÅRET DER GIK: EjendomsWatch har været en tur i arkiverne og bringer her højdepunkterne fra årets anden måned i den danske ejendomsbranche, der blandt andet bød på investorer med viftende pengepunge, rekordregnskaber og milliardhandler.

Ophævet kontrakt får Nordicom-topchef til at skyde tilbage mod Poul Erik Bech

Park Street Nordicom og Lea Ejendomspartner har ophævet samarbejdet og deler måske ikke længere opfattelse af, hvordan tilgangen til ejendomsadministration ser ud. Det siger Park Street Nordicoms topchef i en kommentar til EjendomsWatch efter torsdagens opsigtsvækkende opsigelse af aftalen om at forvalte ejendomme for 2 mia. kr.

Administrator efter brud mellem Nordicom og Lea: "Det er lidt af en bordbombe"

Lea Ejendomspartner har pludselig afbrudt samarbejdet med børsnoterede Park Street Nordicom om at forvalte en portefølje på 2 mia. kr. For mange vrede lejere var forklaringen. Hos konkurrenten Cobblestone er man overrasket og peger på, at den aktuelle uro mellem amerikanske Blackstone og dennes danske samarbejdspartner ligeledes giver stof til omtanke. Vigtigt med samme værdier, siger Deas-topchef.

Husker du januar? Konsolideringen i rådgiverbranchen tog fart

ÅRET DER GIK: EjendsomsWatch har været en tur i arkiverne og bringer her højdepunkterne fra årets første måned i den danske ejendomsbranche, der blandt andet bød på konsolidering blandt rådgiverne, fyringer i stor entreprenørkoncern, projekter en masse i Aarhus og advokathuse, der satsede på fast ejendom.

MT Højgaard-direktør skifter til bygherrerådgiver

MT Højgaard siger farvel til en direktør, som skifter til en stilling i bygherrerådgiveren V2C. "Et værdimæssigt match, der kan bidrage til at skabe bedre byggeprojekter for vores kunder og for vores branche," siger ledelsen i V2C om skiftet.

NCC overtager fortovsordning i hovedstaden

I sommer besluttede Borgerrepræsentationen i København at udlicitere den såkaldte fortovsordning til en privat aktør. Ordningen har nu været i udbud og bliver fra 2019 overtaget af en ny spiller.

Nordjysk ejendomsadvokat skifter til konkurrent

Advokatfirma i Aalborg mister ved årsskiftet en af selskabets medstiftere. Advokaten med speciale inden for fast ejendom går i stedet til konkurrerende firma i byen, hvor han også bliver en del af partnerkredsen.

Nybolig Erhverv gafler økonomichef hos Colliers

Godt en måned før Nybolig Erhvervs varslede navneskifte ansætter erhvervsmæglerkæden en ny økonomi- og administrationschef. Nybolig Erhverv står foran en travl periode og en stor opgave med lanceringen af det nye navn og rebranding af hele kæden, oplyser topchefen.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier