EjendomsWatch

Rådgiver

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Hun er årets leder

Ledernes Hovedorganisation tildeler Sheela Søgaard, adm. direktør for arkitektvirksomheden Bjarke Ingels Group, hæderspris.

Torsdagens konkurser fra Statstidende

Hele 93 virksomheder inden for bl.a. ejendoms- entreprenør- og restaurationsbranchen optræder på dagens oversigt over konkurser. I et enkelt tilfælde er der tale om en ophævelse af et dekret. Listen leveres af Statstidende.

Både lejere og udlejere efterlyser mere digitale ejendomme

For at kunne minimere ressourceforbruget i driften af ejendomme skal data indsamles bedre. En ny rapport fra Ejendomdanmark og Rambøll viser, at både lejer og ejer har et fælles ønske herom, men kommunikationen mellem parterne har behov for et løft først.

Mærsk vil føje 26.000 kvm stort nybyggeri til ikonisk domicil

A.P. Møller-Mærsk er klar til at kaste sig ud i det hidtil største byggeprojekt på sit hovedkvarter og forventer, at det 26.000 kvm store nybyggeri på naboejendommen vil kunne huse knap 1000 ansatte. ”Vi synes, vores placering midt i København er fantastisk,” lyder det fra juridisk chef hos Mærsk Caroline Pontoppidan.

EDC Poul Erik Bech har formidlet salget af Dalum Kloster

Byggekoncernen MT Højgaard er i gang med at udvikle et nyt byområde i Dalum i det sydlige Odense. Som led i udviklingen har virksomheden som omtalt i oktober købt det 3800 kvm store Dalum Kloste i en handel, som EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for.

Fredagens konkurser fra Statstidende

41 virksomheder, der bl.a. opererer inden for ejendoms-, detail- og byggebranchen, er at finde på dagens oversigt over konkurser. Listen leveres af Statstidende.

Klumme: Tænk kvalitet i byggeriet – også i en krisetid

På trods af krisen skal vi tilbage til de gamle dyder og højne kvaliteten i byggeriet. Selv om det er dyrere her og nu. Fordi erfaringerne viser, at det bedre kan betale sig på langt sigt – både økonomisk og af hensyn til bæredygtigheden, for klimaets skyld, lyder det fra direktør i Teknologisk Institut i denne klumme.

1 - 25 af 6100

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier