EjendomsWatch

Rådgivere

Erhvervsmæglere venter fremgang trods lavere omsætning

De gyldne tider på erhvervsejendomsmarkedet er for en tid sat på pause, lyder det. To af landets store mæglerkæder ser alligevel positivt på fremtiden. Hos Cushman & Wakefield Red spås 10-15 pct. fald i årets transaktionsvolumen.

Svensk partner overtager kontrollen med Newsec Advisory

Erhvervsmægleren, der hidtil har været ejet med en tredjedel af svenske Newsec, har nu overdraget aktiemajoriteten. Det styrker os i vores fremtidige, mere offensive strategi, siger direktør og partner til EjendomsWatch. Nyt regnskab er dog en skuffelse for selskabet.

Olav de Linde overdrager imperiet til næste generation

Olav de Lindes ejendomsimperium overgår til hans tre børn. Men det er stadig den 67-årige pater, der har hænderne på roret på skibet, der er lastet med værdier for flere mia. kr. Læs EjendomsWatchs interview med Aarhus-matadoren om generationsskiftet.

Bestseller udskyder tårn i Brande

Arkitektfirmaet bag må skære hver fjerde medarbejder fra som følge af udskydelsen af Bestseller-projektet, der blandt andet indeholder Vesteuropas højeste tårn på 320 meter.

Poul Erik Bech venter flad udvikling i år – opgiver udlandseventyr

Mæglerkoncernen EDC Poul Erik Bech leverer et 2018 med beskeden vækst i omsætningen og lukker nu ned i udlandet. Boligmarkedet har været svært i årets løb, mens erhvervsejendomme har leveret godt, siger grundlægger Poul Erik Bech i et interview med EjendomsWatch. 2019 er begyndt godt, lyder det.

Newsec overtager CC Property med ni ansatte

Konsolideringen blandt erhvervsmæglerne fortsætter, denne gang med Newsec i offensiven. Grundlægger erkender at have talt usandt, da EjendomsWatch i sidste uge var på sporet af fusionen.

Tilfreds direktør: Erik er på rette vej

Erik Arkitekter leverer ny fremgang efter en hård periode. Selskabet er nu gældfrit, og direktøren ser frem mod de næste par år med vækst og højt tempo, siger hun til EjendomsWatch.

Danbolig Erhverv opruster og vil dække hele landet

Der er en oprustning i gang hos Danbolig Erhverv. Mæglerkæden søger indehavere i fire byer, hvoraf to er nyt territorium. Vi skal være til stede i hele landet, fortæller adm. direktør til EjendomsWatch. Han afviser, at markedet er på vej i bakgear.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier