EjendomsWatch

Du er logget ind via din virksomhed

Rådgiver

Colliers griber til fyringer

Seks afskedigelser er i dag gennemført hos erhvervsmægleren Colliers, der samtidig stopper for nyansættelser. Vi er nødt til at handle, siger topchef. Fyresedlerne er spredt over flere kontorer. (Opdateret)

Newsec-direktør: Coronakrisen har givet os et stort digitalt skub

CORONA OG OS: Hvordan håndterer aktørerne i ejendomsbranchen den nye hverdag under coronakrisen? Og kan de måske inspirere andre med konkrete værktøjer? Følg med i EjendomsWatchs rundspørge, hvor Lars Brondt, afdelingsdirektør i Newsec, svarer på spørgsmål fra Sampension og selv sender stafetten videre til advokat.

Klumme: Markedet vil forbedre sig allerede i andet halvår

På en måned har coronakrisen ændret ejendomsmarkedet fuldstændig, lyder det fra Colliers-topchef Peter Winther i denne klumme. Mæglerfirmaets hovedscenarie er dog stadig, at en decideret ejendomskrise undgås. Firmaet støtter sig bl.a. til analyser, der viser, at tidligere kriser fra udefrakommende chok er overvundet efter et år.

Klumme: Skærpede hvidvaskforpligtelser – også i ejendomsbranchen

En række ændringer af hvidvaskloven og særlovgivningen er trådt i kraft og har indført en række nye indberetningspligter og en skærpelse af krav til identifikation og håndtering af reelle ejere, skriver Bech-Bruun-advokat i denne klumme. Den ser på en række af de centrale og nye krav med relevans for aktører i ejendomsbranchen.

Shoppingcentre: Coronavirus skaber travlhed lige nu – men fremtiden er usikker

Coronakrisen kan mærkes både i de store administratorer Deas og Newsec og helt nede på centerniveau, hvor en usikker fremtid gør det svært at planlægge. Alle er i samme båd, så der er fleksibilitet alle steder, siger direktør i Horsens-center til EjendomsWatch. Et lukket center giver også visse fordele, påpeger hun.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier