EjendomsWatch

Rådgivere

MT Højgaard-fyringen, der ikke kom som lyn fra en klar himmel

ANALYSE: MT Højgaards topchef Torben Billmann er færdig på posten. Manglende fremdrift i at levere resultater får skylden. Men en ejerkreds i splid med sig selv har heller ikke gjort opgaven lettere i spidsen for det, der kunne have været Danmarks entreprenørflagskib.

Staten søger leverandør af ejendomsservice for 2 mia. kr.

Opgaver hos staten som indvendig vedligehold, pleje af udearealer, sikkerhed, rengøring, kantinedrift og affaldshåndtering skal samles hos én leverandør. I efterfølgende runder vil yderligere opgaver for et milliardbeløb blive udbudt.

Flere kommuner sænker særskat på mursten

Den såkaldte dækningsafgift, som visse kommuner opkræver hos butikker og kontorer, er mange steder på retur. Ejendomsforeningen Danmark glæder sig over udviklingen, hvor især hovedstadens omegnskommuner og Odense skiller sig positivt ud.

Ejendomsadvokat: Man skal tro på sig selv

Det var ikke uden nervøsitet, at Thomas Stampe i 2012 forlod kæmpen Bech-Bruun til fordel for et langt mindre firma. Men skiftet lærte Stampe, at det giver resultater at tage en chance og tro på sig selv.

Luksusmægler solgt – kulørt finansmand sætter sig i spidsen

Mæglerfirmaet Living Homes, der primært gør sig i formidling af luksusboliger, er solgt. Finansmanden Aldo Petersen, der var medlem af den såkaldte milliardærklub, har sat sig i spidsen og er startet med at udskifte ledelsen. Jeg hjælper en ven, lyder det. Seneste årsregnskab betegnes som utilfredsstillende. (Opdateret.)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier