EjendomsWatch

Rådgiver

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Danmark driver atter vækst i Swecos andet kvartal

Coronakrisen lurer fortsat i Swecos andet kvartal, som dog viser en vækst på tre pct. i nettoomsætning. Det er hovedsageligt organisk vækst leveret af forretningsgrenene i Belgien og Danmark, der trækker i den rigtige retning i regnskabet.

Klumme: Flere udenlandske investeringer skal omkring myndighedernes bord

Når udenlandske investorer fra 1. september investerer i Danmark, skal Erhvervsstyrelsen godkende det, hvis der er tale om "kritisk infrastruktur". Men definitation af, hvad det er, er uklar, lyder det fra advokatfirmaet Plesner i denne klumme. Ny præ-screening skal hjælpe virksomhederne.

Vejle-entreprenør insisterer på lyspunkter efter kulsort regnskabsår

Når STB Byg i sin ledelsesberetning hæfter "meget utilfredsstillende" på 2020-resultatet, sker det ifølge nytiltrådt direktør med afsæt i de oprindelige forventninger. Derimod handler det om organisationens strategiske retning, når ejer efterfølgende kalder resultatet "tilfredsstillende," lyder forklaringen til EjendomsWatch.

Arkitekt bliver ny partner hos Thylander

Tidligere profil hos Årstiderne Arkitekter, der nu er en del af Sweco, får titel af kreativ direktør. Grundlægger fremhæver hans evne til at kombinere det æstetiske med det funktionelle.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier