EjendomsWatch

Rådgiver

Mislykket salg af erhvervsgrund i Nordsjælland udløser konkurs hos udvikler

Projektudviklingsselskab begærer sig konkurs, da ledelsen ikke kunne finde købere til erhvervsgrund på 55.000 kvm i Hillerød. "Det var kun et spørgsmål om tid", fortæller den nu fratrådte direktør til EjendomsWatch. Lokalplanens "snævre rammer" for anvendelsen gjorde det ifølge mægler ikke lettere.

EDC-mægler lander milliardhandel med ejendomme i provinsen

Tidligere annonceret handel, der omfatter udenlandske investorer, er faldet på plads. "Det er positivt, at der stadig er aktivitet," siger EDC-direktør til EjendomsWatch. Udover den aktuelle handel, der vedrører ejendomme uden for København og Aarhus, er yderligere en transaktion i samme skala på vej inden for et par måneder, siger hun.

Danske arkitekter sparker virtuel dør op til nyt globalt væksteventyr

For Bjarke Ingels Group har coronakrisen givet adgang til store byggeprojekter i Asien, som før var umulige at komme i betragtning til. For de danske arkitektvirksomheder generelt åbner den nye digitale virkelighed op for flere vækstmuligheder internationalt. Schmidt Hammer Lassen-direktør stemmer i.

Ny stadionby sparkes i gang i Hillerød

Ejendomsudvikler vil bygge 2500 boliger og stadion tæt ved det kommende supersygehus i Nordsjælland. Der er netop blevet valgt rådgiver til stå for udviklingen af den nye bydel.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier