EjendomsWatch

Rådgivere

"A. Enggaard har leveret et fremragende tilbud"

Byggeriet af New Aarch, som den nye arkitektskole i Aarhus kaldes, bliver en opgave for A. Enggaard, der vinder for næsen af lokal rival. Budgettet lyder på 277 mio. kr., og bygherre er fuld af lovord.

Digitalt paradigmeskift i byggebranchen

Build 4.0 er byggeriets svar på Industri 4.0. Gennem anvendelsen af digitale teknologier kan såvel projekteringsfase som byggeproces effektiviseres markant, og den digitale parathed er ved at nå ud i alle hjørner af en branche præget af stor diversitet.

Nyvalgt formand: Vi skal have bedre føling med vores medlemmer

Henrik Dahl Jeppesen vil som ny formand for Ejendomsforeningen Danmark forstærke kontakten til foreningens omkring 5400 medlemmer. Konkret viden om deres dagligdag skal gøre foreningen stærkere over for politikere og skabe en mere synlig forening, siger han til EjendomsWatch i sit første interview i sin nye rolle.

Medicinalkoncern vil neddrosle dansk tilstedeværelse

En ønske om at centralisere de globale funktioner i medicinalselskabet Takeda rammer selskabets danske afdeling, hvor omkring 100 stillinger - mere end halvdelen - vil blive skåret, når funktioner rykkes ud af landet.

By & Havn-direktør: Vi sætter salgsrekord i 2018

Egenkapitalen nærmer sig fire mia. kr. i minus, og 2017-resultatet er 100 mio. kr. i underskud. Men By & Havn skal måles på driftsindtjeningen, som i 2017 var det bedste i selskabets 11-årige historie, siger økonomidirektøren til EjendomsWatch. Han lover endnu en rekord i år, hvor den nuværende topchef fratræder.

Kramers arvtager skal være musikalsk anlagt

ANALYSE: Med tirsdagens nyhed om, at Jens Kramer Mikkelsen er bedt om at forlade posten som direktør for By & Havn går navnelegen i gang om hans efterfølger. Selvom Københavns Kommune ejer 95 pct. af selskabet, er kommunens udpegede bestyrelsesformand, Carsten Koch, nødt til at finde fælles fodslag med transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA).

Niras opruster i bestyrelsen

Generalforsamling gav valg til erfaren chef fra mediebranchen og ingeniør, der gør sig i våben- og rumfartsindustrien.

Admiral Capital køber op i Viborg – og sælger med det samme

Det børsnoterede ejendomsselskab har købt et boligprojekt af lokal udviklerduo for trecifret millionbeløb, men sætter allerede nu boligerne til salg. Trods ønsket om en voksende portefølje er det en forretningsmodel, der kan blive brugt igen, siger bestyrelsesformand til EjendomsWatch. Sælger øjner ekspansionsmuligheder efter største salg nogensinde.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier