EjendomsWatch

Rådgiver

Klumme: Karensperiode – columbusæg eller det modsatte?

Under de igangværende forhandlinger om at ændre boligreguleringsloven foreslår boligministeren en karensperiode på syv eller ti år, før de såkaldte 5-2-modernisering kan ske. Men er det et columbusæg – en simpel løsning på et kompliceret problem – eller det modsatte, spørger Peter Winther, adm. direktør i Colliers, i denne klumme.

Med Niels Cederholm ombord tager Norden hul på ny investeringsoffensiv

Efter at have afhændet ejendomme for syv mia. kr. skal Ejendomsselskabet Norden igen til at bygge op. Der skal etableres flere fonde og findes nye investorer. "Det er her, jeg kommer ind i billedet," siger den nye partner Niels Cederholm i et interview med EjendomsWatch. Han er netop skiftet efter 15 år hos CBRE.

Newsec ansætter nordisk driftsdirektør

Den nye driftsdirektør skal bidrage til fortsat vækst i Newsec Property Management. "Vi er på vej i en meget spændende retning lige nu," lyder det fra chefen i Norden og Baltikum.

Horsens-arkitekter får tidligere SHL-topchef som bestyrelsesformand

Bente Damgaard er tiltrådt som formand for bestyrelsen i Skala Arkitekter, der har tegnestuer i Horsens, København og Oslo. "Virksomheden har sunde værdier, hvor der er fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø, mens man vækster og leverer høj kvalitet til bygherre," siger hun.

Rod og rokader i toppen præger advokatfirmaet Lundgrens

Uro og uenigheder har de seneste år præget de interne linjer i advokatfirmaet Lundgrens med speciale i fast ejendom. Siden 2015 har advokat Vagn Thorup spillet en hovedrolle i såvel afskedigelse af partnere som strategi, selvom han var tiltænkt en mindre, midlertidig rolle i firmaet. Nu er han ude, og tidligere formand er tilbage i front.

Cowi udvider sin direktion til fire mand

Jens Christoffersen skal i sin nye rolle styrke Cowis indsats inden for forretningsudvikling, innovation, kunder og vækst. "Vi skal ganske enkelt være endnu mere på tæerne," siger Cowis adm. direktør.

Klumme: Skab rammerne for verdens mest energieffektive ejendomssektor

Hvis vi skal have sat skub i de grønne investeringer i bygningsmassen, skal vi have nationale og bindende mål for energieffektivitet på 30 pct. i 2030. Desuden skal der være klare regler for, hvordan institutionelle investorer supplerer de offentlige aktører, skriver direktør i Sustain Solutions Christian Niepoort i denne klumme.

Rambøll i nyt rådgiveropkøb

120 medarbejdere inden for byggeri føjes til Rambøll-koncernen, som kort efter overtagelsen af Henning Larsen Architects igen er på opkøb. Denne gang i Singapore.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier