EjendomsWatch

Rådgivere

Investeringsdirektør i Heimstaden: "Vækstpotentialet er næsten uendeligt"

Den børsnoterede ejendomsinvestor vil forandre måden, man tænker udlejning på i Danmark. Ambitionen er at opbygge et decideret varemærke. Tiltag som loyalitetsprogram, ambassadører og "Heim-hjælp" er på tegnebrættet, fortæller investeringsdirektør Christian Fladeland i et interview med EjendomsWatch.

Mere uddannelse skal sikre fremtiden for ejendomsbranchen

HVOR ER TALENTERNE?: Der skal uddannes flere i ejendomsbranchen, for at udbuddet kan følge med efterspørgslen på nye medarbejdere, siger Ejendomdanmarks topchef. Foreningen er aktiv på uddannelsesstederne og tilbyder selv uddannelsesmuligheder, men der er potentiale til mere, lyder det i et interview med EjendomsWatch.

Hoffmann melder om stabilt halvår

Den danske forretning under norske Veidekke er fortsat mere lønsom end koncernen som helhed, men resultatgraden dykker alligevel i seneste halvår, viser regnskabet fra entreprenørvirksomheden.

Boligminister håber at bremse kapitalfonde som Blackstone inden nytår

Den nye boligminister, Kaare Dybvad, vil arbejde for at ændre paragraf i boligreguleringsloven, som gør det muligt for kapitalfonde at få hurtig profit ved at opkøbe og renovere ejendomme. Det stod allerede i regeringens politiske aftale, men nu slår ministeren ambitionen fast igen.

EDC Poul Erik Bech går ind på markedet for landbrugsejendomme

Marker og mejetærskere skal skabe forretning for en ny afdeling i den landsdækkende mæglerkæde EDC Poul Erik Bech, der går efter en god bid af kagen på markedet for landbrugsejendomme. "Jeg har ingen grund til at tro, at vi skulle være mindre ambitiøse på det her fagområde," siger regionsdirektør til EjendomsWatch.

Svindelsag fører til navneskifte hos 15 Danbolig-butikker

Den københavnske ejendomsmægler Torben Hald og hans 15 butikker, der er blevet smidt ud af Danbolig-kæden, har fundet nyt navn og visuel identitet, der skal føre butikkerne videre. Udover boligdelen får også erhvervs- og projektdelen nyt navn. (Opdateret.)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier