EjendomsWatch

Rådgiver

Rambøll opruster med ny afdeling for bæredygtig strategi

Den rådgivende ingeniørkoncern åbner en ny afdeling dedikeret til strategisk rådgivning inden for bæredygtighed. Planen er en global enhed med i første omgang 100 eksperter, der skal imødekomme virksomheders stigende efterspørgsel på at arbejde bæredygtigt.

Klumme: Internationale investorer stod for 55 pct. af ejendomshandlerne i 2020

Endnu flere internationale investorer fandt vej til Danmark sidste år, lyder konklusionen fra Colliers i denne klumme. Mægleren opgør den samlede transaktionsvolumen til 71,6 mia. kr. sidste år, hvor aktiviteten ville have været væsentligt højere uden coronanedlukning. Investorerne vælger i stigende grad mere "sikre" core-ejendomme.

Transaktionsvolumen rundede 70 mia. kr. i 2020 – kæmpehandel sikrer rekordkvartal

Trods usikre tider steg transaktionerne med investeringsejendomme i 2020 og landede på over 70 mia. kr., viser nye tal fra mæglerne Red og Newsec. En tocifret milliardhandel med boligejendomme før jul var med til at booste tallene, der også lover godt for retail- og logistikbranchen. Rådgivere forudser, at de lyse tider fortsætter.

Kontordomicil på Københavns Rådhusplads solgt for knap trekvart milliard

Ejendommen med tilnavnet The Square har været til salg siden efteråret, efter at ejer gennem de sidste godt tre år har valgt at sælge. Køber er et familiekontor, der skal findes syd for landegrænsen i München. Det er en ejendom med stort potentiale, siger køber, der har udsigt til betydelig tomgang. (Opdateret)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier