EjendomsWatch

Rådgiver

Fremtidens kontorer kan blive berøringsfrie og coronasikrede

Et nyt kontorbyggeri i Ørestad bliver et af de første i landet, hvor der i indretningen af kontormiljøet er arbejdet aktivt med at mindske smitterisikoen. Og det bliver næppe det sidste, lyder spådommen fra både mægler, investor og rådgiver.

Medie: EU-Kommissionen vil tredoble tempoet for boligrenoveringer

Et lækket arbejdsdokument viser, at renovering af boliger bliver en central del af EU-Kommissionens genopretningsplan, der fremlægges onsdag. Dokumentet indikerer, at der skal bruges op til 2600 mia. kr. på bygningsrenoveringer i EU samtidig med, at tempoet skal sættes op.

Klumme: Lad statsmidler booste boligkvaliteten

Tiden er inde til at stille større krav til en innovativ boligudvikling fra centralt hold, skriver associeret partner i Friis & Moltke Architects i denne klumme. Han foreslår, at Boligministeriet sammen med byggeriets parter opretter en fond til at støtte de private aktører, der er med til at udvikle boligudbuddet.

Casa vinder rådhusprojekt i Høje Taastrup

Rådhuset skal opføres i den nye bydel Høje Taastrup C, der er under udvikling, og skal både indeholde klassiske funktioner for et rådhus samt offentlige tilgængelige arealer i form af en udsigtslounge og taglandskab.

Danmark var en skuffelse for Sweco i første kvartal

Rådgivningskoncernen Sweco har set fremgang over hele linjen i årets første tre måneder, men et svagt dansk marked har trukket ned, og nu truer en lavere efterspørgsel med at lægge en dæmper på væksten for resten af 2020.

Forsamlingspåbud er bevis på vellykket byudvikling i København

Det er langtfra altid, at forkromede planer lagt på rådhuset eller skitseret som idéer på tegnestuer virker efter hensigten. Men nogle gange gør de. Vi har kigget nærmere på byudvikling, der virker. Så godt, at de er blevet et problem under coronakrisen.

Klumme: Renoveringer forude – lad os nu beholde vores byggeaffald

Renoveringer af almene boliger for milliarder venter forude, så husk nu, at byggeaffald er guld værd for den cirkulære økonomi, lyder det fra Saint Gobain-direktør i denne klumme. Faktisk mangler der genanvendelige råmaterialer, der i stedet bliver eksporteret til udlandet samtidig med, at spritnye materialer må importeres.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier