EjendomsWatch

Rådgiver

Klumme: Lad os få digitalisering ned på jorden og ind i bygningerne

Efter mange års stilstand er ejendomsbranchen begyndt at tage de digitale værktøjer til sig, der gør bygningerne smartere. Det er ikke et minut for tidligt. Men lad os ikke stirre os så blinde på digitaliseringen, at vi glemmer, hvad vi skal bruge redskaberne til, lyder det fra direktør i AG Gruppen i denne klumme.

Bech-Bruun holder skindet på næsen efter hårdt år

Bech-Bruun lægger 23 mio. kr. til toplinjen efter en slutspurt i årets to sidste måneder. Fratrådte ejendomsadvokater har dog betydet højere lønudgifter, end forretningen var gearet til, siger økonomidirektør i forbindelse med 2020-regnskabet.

Corona-kæberasler til Colliers

Landets største erhvervsmægler mistede små 15 pct. af omsætningen i 2020, men ifølge topchefen er vækststrategien intakt. I 2025 er målet af blive dobbelt så stor ved både at udvide til nye forretningsområder og gennem opkøb, siger topledelsen i interview med EjendomsWatch.

Mæglere krydser klinger om digital fremtid

PODCAST: Årets fjerde podcast er klar fra ejendomsbranchens innovations- og teknologinetværk, Proptech Denmark. Her taler to mæglere og en iværksætter om, hvordan de forudser, at boliger vil blive handlet i fremtiden. Lyt podcasten her.

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier