EjendomsWatch

Rådgivere

Broselskab vil eksportere betondata med Microsoft

Det statsejede selskab bag styringen af blandt andet Storebæltsbroen vil med hjælp fra kunstig intelligens kortlægge broens beton for bedst at vedligeholde den. Teknologien skal eksporteres til hele verden, skriver Berlingske.

Andelen af tomme kontorlokaler i København stiger

Der er kommet flere tomme kontorlokaler i Københavnsområdet, viser nye tal fra Ejendomstorvet.dk. Veludført optimering af ejendomme giver mindre pladsbehov og får virksomheder til at vælge mindre, mere arealeffektive lokaler, siger Colliers International og Lintrup & Norgart.

Teknikkoncern vender tab til profit

Kemp & Lauritzen vækster med godt 20 millioner i 2018 sammenlignet med året før og ser ud til at være sluppet fra de røde tal på bundlinjen, som selskabet præsenterede i 2016.

Ejendomsadministrator i nyt opkøb på Fyn

Fynske Andersen Partners Ejendomsadministration overtages af Azets Insight, der også i 2017 købte op på Fyn. Vi er ikke færdige med at købe op, siger Azets til EjendomsWatch.

Data skal give grønnere ejendomme

Vi opsamler data i bunkevis, men langt de fleste putter sig trygt på harddisken uden nogensinde at blive brugt. Det skal en ny cloudbaseret it-platform til ejendomsbranchen lave om på. Cowi og firmaet IC-Meter har udviklet platformen.

Selvstændige erhvervsmæglere er optimister trods opbremsning på markedet

Knækkede salgskurver og fusioner blandt de store erhvervsmæglere skræmmer ikke underskoven af mindre mæglere, som EjendomsWatch har talt med. De forventer at fastholde deres markedsandele. På lang sigt kan det dog ændre sig, lyder det fra Vejle-mægler. Københavnsk mægler ser markedsændringer som vej til at arbejde anderledes. (Opdateret.)

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier