EjendomsWatch

CG Jensen forventer rekordår

Entreprenøren ser frem til en større omsætningsvækst i 2017 end ventet. Også indtjeningen udvikler sig fornuftigt, siger adm. direktør.

Foto: Colourbox

Entreprenørvirksomheden CG Jensen, der de seneste to regnskabsår har præsteret vækst på top- og bundlinjen, forventer i 2017 at overgå sin egen omsætningsrekord fra 2016, skriver Licitationen. Særligt udskudte projekter er årsag til, at CG Jensen har ekstra store forventninger til 2017, hvor man i de første seks måneder har omsat for mere end nogensinde før halvvejs inde i et år.

"Vi regner med en omsætning i størrelsesordenen 1,3-1,5 mia. kr.," siger Michael S. Larsen, adm. direktør hos CG Jensen, til Licationen og understreger, at virksomheden har ressourcerne til at håndtere aktiviteten.

CG Jensen, der både gør sig i anlægs- og byggeentrepriser, havde i 2016 en nettoomsætning på godt 1.057 mio. kr. Resultatet før skat landede på 90,3 mio. kr., mens overskudsgraden nåede op på 8,5 pct. Samme overskudsgrad forventes ikke i 2017, men ifølge Michael S. Larsen ser det fortsat fornuftigt ud.

Det er primært store byggemodningsopgaver i Sydhavnen i København samt havneopgaver i Esbjerg og boligbyggerier, der fylder. Især boligsegmentet er begyndt at fylde mere i pipelinen, lyder det fra Michael S. Larsen.

CG Jensen har hovedsæde i Glostrup og kontorer i Odense og Harlev vest for Aarhus.

CG Jensen kalder 2016 fantastisk

Fokus Asset Management sætter 200 mio. kr. i byfornyelse

Nordhavn får vartegn på 54 meters højde

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier