EjendomsWatch

CG Jensen forventer rekordår

Entreprenøren ser frem til en større omsætningsvækst i 2017 end ventet. Også indtjeningen udvikler sig fornuftigt, siger adm. direktør.

Foto: Colourbox

Entreprenørvirksomheden CG Jensen, der de seneste to regnskabsår har præsteret vækst på top- og bundlinjen, forventer i 2017 at overgå sin egen omsætningsrekord fra 2016, skriver Licitationen. Særligt udskudte projekter er årsag til, at CG Jensen har ekstra store forventninger til 2017, hvor man i de første seks måneder har omsat for mere end nogensinde før halvvejs inde i et år.

"Vi regner med en omsætning i størrelsesordenen 1,3-1,5 mia. kr.," siger Michael S. Larsen, adm. direktør hos CG Jensen, til Licationen og understreger, at virksomheden har ressourcerne til at håndtere aktiviteten.

CG Jensen, der både gør sig i anlægs- og byggeentrepriser, havde i 2016 en nettoomsætning på godt 1.057 mio. kr. Resultatet før skat landede på 90,3 mio. kr., mens overskudsgraden nåede op på 8,5 pct. Samme overskudsgrad forventes ikke i 2017, men ifølge Michael S. Larsen ser det fortsat fornuftigt ud.

Det er primært store byggemodningsopgaver i Sydhavnen i København samt havneopgaver i Esbjerg og boligbyggerier, der fylder. Især boligsegmentet er begyndt at fylde mere i pipelinen, lyder det fra Michael S. Larsen.

CG Jensen har hovedsæde i Glostrup og kontorer i Odense og Harlev vest for Aarhus.

CG Jensen kalder 2016 fantastisk

Fokus Asset Management sætter 200 mio. kr. i byfornyelse

Nordhavn får vartegn på 54 meters højde

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor pensionsmidler tilflød både Horsens og Helsingør, en diskret fond solgte fra i København, MT Højgaard tabte penge, mens NCC købte op og hvor makkerparret bag Gefion Group uddybede deres forretningsmodel i et i interview med EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier