EjendomsWatch

CG Jensen forventer rekordår

Entreprenøren ser frem til en større omsætningsvækst i 2017 end ventet. Også indtjeningen udvikler sig fornuftigt, siger adm. direktør.

Foto: Colourbox

Entreprenørvirksomheden CG Jensen, der de seneste to regnskabsår har præsteret vækst på top- og bundlinjen, forventer i 2017 at overgå sin egen omsætningsrekord fra 2016, skriver Licitationen. Særligt udskudte projekter er årsag til, at CG Jensen har ekstra store forventninger til 2017, hvor man i de første seks måneder har omsat for mere end nogensinde før halvvejs inde i et år.

"Vi regner med en omsætning i størrelsesordenen 1,3-1,5 mia. kr.," siger Michael S. Larsen, adm. direktør hos CG Jensen, til Licationen og understreger, at virksomheden har ressourcerne til at håndtere aktiviteten.

CG Jensen, der både gør sig i anlægs- og byggeentrepriser, havde i 2016 en nettoomsætning på godt 1.057 mio. kr. Resultatet før skat landede på 90,3 mio. kr., mens overskudsgraden nåede op på 8,5 pct. Samme overskudsgrad forventes ikke i 2017, men ifølge Michael S. Larsen ser det fortsat fornuftigt ud.

Det er primært store byggemodningsopgaver i Sydhavnen i København samt havneopgaver i Esbjerg og boligbyggerier, der fylder. Især boligsegmentet er begyndt at fylde mere i pipelinen, lyder det fra Michael S. Larsen.

CG Jensen har hovedsæde i Glostrup og kontorer i Odense og Harlev vest for Aarhus.

CG Jensen kalder 2016 fantastisk

Fokus Asset Management sætter 200 mio. kr. i byfornyelse

Nordhavn får vartegn på 54 meters højde

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier