EjendomsWatch

Østjysk rådhus med byggeret sættes til salg

Anden etape af salget af det tidligere rådhus i Skanderborg er gået i gang. Projektkøbet rummer muligheder for både bolig og erhverv.

Foto: Google Street View

Det tidligere rådhus i Adelgade i Skanderborg skal sælges, skriver Århus Stiftstidende. Første etape af salget blev udbudt 1. maj, og nu går anden etape så i gang.

Den del af byggeriet, der har fået adressen Adelgade 36, blev udbudt 7. juli, og mindsteprisen for bygningerne er 6,5 mio. kr. Der er lavet en lokalplan for området, og i den står, at der må bygges boliger og let erhverv i bygningerne.

Deadline for bud på Adelgade 36 er den 8. september. Bud på begge etaper af salget bliver behandlet af byrådet 4. oktober.

Nordsjællandsk rådhus bliver til boliger

Pensionskasse vil omdanne rådhus til butikscenter

Lokal erhvervsmand udbygger porteføljen med nedlagt rådhus

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier