EjendomsWatch

TK Development forventer stærkt 2017

Første kvartalsregnskab får projektudvikleren til at holde fast i forventningerne til regnskabsåret 2017/18. Leveringen af projekter i ind- og udland har været massiv i årets først måneder, der bød på et minimalt overskud før skat.

Frede Clausen, adm. direktør i TK Development. Foto: PR

Ejendomsselskabet TK Development holder kursen og fastholder den ventede massive fremgang i dette regnskabsår i forhold til året før.

Det fremgår af selskabet regnskab for første kvartal 2017/18.

I forbindelse med årsregnskabet for 2016/17 meldte TK Development ud, at man venter et samlet overskud på 100 til 120 mio. kr. før skat i 2017/18 mod et resultat før skat på 13,8 mio. kr. i 2016/17.

"Resultatforventningen er baseret på ledelsens forventninger til en række konkrete projekter, herunder tidsmæssige forventninger. Flere af koncernens betydende development-projekter er helt eller delvist solgt og forventes at bidrage til resultatet, herunder Strædet, Køge, Danmark, og boligprojektet Amerika Have, København, Danmark. Der er god fremdrift i de enkelte projekter," lyder det fra ledelsen med adm. direktør Frede Clausen i spidsen.

Nyt handelsstrøg i Køge melder tæt på udsolgt

I første kvartal, der løber fra 1. februar til udgangen af april, fik TK Development en nettoomsætning på 60,0 mio. kr. mod 45,7 mio. kr. i første kvartal 2016/17. Og på bundlinjen lyder før skat på 0,1 mio. kr. mod et underskud i samme kvartal sidste år på 4,1 mio. kr.

"TK Development har i første kvartal 2017/18 afleveret en retailpark på ca. 3200 kvm i Oskarshamn, Sverige, til investor. Herudover er der solgt enkelte mindre grundstykker og opnået honorarindtægter på enkelte projekter, fremgår det af regnskabet.

Derudover har ejendomsselskabet afsluttet et byggeri af et shoppingcenter i Esbjerg, Broen Shopping. Centret er åbnet 10. april - og udlejningsgraden er på 91 pct. af arealet mod 88 pct. i fjerde kvartal 2016/17. Selskabet er i gang med at bygge i Køge, og første etape i det projekt, der omfatter biograf og restauranter, er færdig opført i maj og leveres til køber i juli. TK Development oplyser, at den væsentligste del af projektet ventes afleveret i efteråret.

Medie: Nyt indkøbscenter i Esbjerg sat til salg for en milliard kroner

Et boligbyggeri på Amerika Have i København er afsluttet umiddelbart efter første kvartal. Og her er 114 af de 121 lejligheder solgt. Og i Warszawa i Polen forløber både byggeri og forhåndssalg af et boligprojekt planmæssigt, og her er 54 pct. af enhederne er solgt mod 45 pct. i fjerde kvartal, oplyser TK Development.

Polen er håret i suppen for TK-topchef

TK Developments formand stopper efter ti år

Forsiden lige nu

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Nedenfor bringes en oversigt over de væsentligste historier i den forløbne uge, hvor pensionsmidler tilflød både Horsens og Helsingør, en diskret fond solgte fra i København, MT Højgaard tabte penge, mens NCC købte op og hvor makkerparret bag Gefion Group uddybede deres forretningsmodel i et i interview med EjendomsWatch.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier