EjendomsWatch

TK Development forventer stærkt 2017

Første kvartalsregnskab får projektudvikleren til at holde fast i forventningerne til regnskabsåret 2017/18. Leveringen af projekter i ind- og udland har været massiv i årets først måneder, der bød på et minimalt overskud før skat.

Frede Clausen, adm. direktør i TK Development. | Foto: PR

Ejendomsselskabet TK Development holder kursen og fastholder den ventede massive fremgang i dette regnskabsår i forhold til året før.

Det fremgår af selskabet regnskab for første kvartal 2017/18.

I forbindelse med årsregnskabet for 2016/17 meldte TK Development ud, at man venter et samlet overskud på 100 til 120 mio. kr. før skat i 2017/18 mod et resultat før skat på 13,8 mio. kr. i 2016/17.

"Resultatforventningen er baseret på ledelsens forventninger til en række konkrete projekter, herunder tidsmæssige forventninger. Flere af koncernens betydende development-projekter er helt eller delvist solgt og forventes at bidrage til resultatet, herunder Strædet, Køge, Danmark, og boligprojektet Amerika Have, København, Danmark. Der er god fremdrift i de enkelte projekter," lyder det fra ledelsen med adm. direktør Frede Clausen i spidsen.

Nyt handelsstrøg i Køge melder tæt på udsolgt

I første kvartal, der løber fra 1. februar til udgangen af april, fik TK Development en nettoomsætning på 60,0 mio. kr. mod 45,7 mio. kr. i første kvartal 2016/17. Og på bundlinjen lyder før skat på 0,1 mio. kr. mod et underskud i samme kvartal sidste år på 4,1 mio. kr.

"TK Development har i første kvartal 2017/18 afleveret en retailpark på ca. 3200 kvm i Oskarshamn, Sverige, til investor. Herudover er der solgt enkelte mindre grundstykker og opnået honorarindtægter på enkelte projekter, fremgår det af regnskabet.

Derudover har ejendomsselskabet afsluttet et byggeri af et shoppingcenter i Esbjerg, Broen Shopping. Centret er åbnet 10. april - og udlejningsgraden er på 91 pct. af arealet mod 88 pct. i fjerde kvartal 2016/17. Selskabet er i gang med at bygge i Køge, og første etape i det projekt, der omfatter biograf og restauranter, er færdig opført i maj og leveres til køber i juli. TK Development oplyser, at den væsentligste del af projektet ventes afleveret i efteråret.

Medie: Nyt indkøbscenter i Esbjerg sat til salg for en milliard kroner

Et boligbyggeri på Amerika Have i København er afsluttet umiddelbart efter første kvartal. Og her er 114 af de 121 lejligheder solgt. Og i Warszawa i Polen forløber både byggeri og forhåndssalg af et boligprojekt planmæssigt, og her er 54 pct. af enhederne er solgt mod 45 pct. i fjerde kvartal, oplyser TK Development.

Polen er håret i suppen for TK-topchef

TK Developments formand stopper efter ti år

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier