EjendomsWatch

Tabsgivende projekter giver Züblin røde tal på bundlinjen

Efter et rekordår i 2015 dukker et underskud op på bundlinjen i 2016 hos Züblin, som blandt andet står bag Axel Towers i København. Tre projekter bærer skylden, forklarer bestyrelsesformanden.

Jens-Henrik Nicolaisen (tv.) og Steen Hager Nielsen, henholdsvis bestyrelsesformand og -medlem hos Züblin. | Foto: Charlotte de la Fuente

Sidste år vendte entreprenøren Züblin to års underskud til et millionoverskud, men nu står den atter på røde tal på bundlinjen. Züblin kom ud af 2016 med et underskud på 7,9 mio. kr., og det skyldes ifølge bestyrelseformand i Züblin, Jens-Henrik Nicolaisen, primært tre projekter.

"Det drejer sig om to anlægsprojekter i forbindelse med højhastighedsstrækningen København-Ringsted, som blev afsluttet i 2016, samt en garantisag på et byggeprojekt fra 2012, hvor vi har måttet afskrive 26 mio. kr.," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier