EjendomsWatch

Tabsgivende projekter giver Züblin røde tal på bundlinjen

Efter et rekordår i 2015 dukker et underskud op på bundlinjen i 2016 hos Züblin, som blandt andet står bag Axel Towers i København. Tre projekter bærer skylden, forklarer bestyrelsesformanden.

Jens-Henrik Nicolaisen (tv.) og Steen Hager Nielsen, henholdsvis bestyrelsesformand og -medlem hos Züblin. | Foto: Charlotte de la Fuente

Sidste år vendte entreprenøren Züblin to års underskud til et millionoverskud, men nu står den atter på røde tal på bundlinjen. Züblin kom ud af 2016 med et underskud på 7,9 mio. kr., og det skyldes ifølge bestyrelseformand i Züblin, Jens-Henrik Nicolaisen, primært tre projekter.

"Det drejer sig om to anlægsprojekter i forbindelse med højhastighedsstrækningen København-Ringsted, som blev afsluttet i 2016, samt en garantisag på et byggeprojekt fra 2012, hvor vi har måttet afskrive 26 mio. kr.," siger han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier