EjendomsWatch

100 på spring til at købe huse med glasgulve

Der er stor interesse for et rækkehusprojekt udenfor Aarhus. Her er det eksempelvis muligt for købere at få et gulv lavet af glas, hvis man køber før, byggeriet er færdigt.

Sådan kommer det færdige byggeri til at se ud. | Foto: PR visualisering

I Sabro, godt 13 kilometer fra Aarhus, mærker både projektudvikler og mægler god interesse for et nyt rækkehusprojekt, Engkanten, hvor 16 huse opføres. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

"Sabro er et rigtig godt sted at slå sig ned, hvis man gerne vil blive tæt på Aarhus og samtidig have noget mere plads til familien og selv vil have indflydelse på indretningen. Derfor vokser Sabro," lyder det i pressemeddelelsen fra Jesper Kristensen, direktør og ejer i projektudvikleren Reka Gruppen, der sammen med tyskejede Danhaus i Esbjerg står bag de nye huse.

Han fortæller, at man allerede inden salget gik i gang havde skrevet cirka 100 interesserede købere op til husene, som skal være klar omkring december.

Gulv af glas

Rækkehusene vil blive opført i to plan og variere i størrelsen 120-126 kvm, hvor det billigste koster 2,5 mio. kr. Ifølge Danhaus vil køberne, der køber et hus, før det er færdigopført, kunne påvirke de indvendige materialer og tilføje "anderledes detaljer."

"Eksempelvis kan man tilkøbe glas i etageadskillelsen, så man kan se direkte fra stuen til første sal — og omvendt," siger Johannes Schmith, direktør i Danhaus i meddelelsen.

Det bliver den aarhusianske afdeling af EDC Projekt Poul Erik Bech, der skal sælge projekterne, fremgår det.

Poul Erik Bech finder ny frontfigur i egne rækker 

Foto: PR
Foto: PR

Her ses glasgulvet, eller loftet om man vil, der adskiller stue- og førsteetage. Det kan tilkøbes for de hurtige købere. Fotograf: PR-illustration

Hotel-enke opnår overskud for første gang i 22 år

Aarhus reder op til rekordmange besøgende 

Mere fra EjendomsWatch

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier