EjendomsWatch

Grønt lys til 80 nye boliger i Viborg trods protester

Der er givet tilladelse til opførelsen af 80 nye lejligheder i Viborg trods flere været protester mod byggeriets størrelse.

Et nyt projekt med 80 nye lejligheder er undervejs i Viborg. | Foto: PR.

Et nyt byggeri i Viborg ved navn Aslanihaven med 80 nye lejligheder har fået grønt lys af Viborg Kommune, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Det er kommunens økonomiudvalg, der på det seneste møde vedtog lokalplanen for projektet, selvom både en grundejerforening og adskillige husejere i området havde protesteret over det 11 meter høje byggeri, der i deres øjne er for stort.

Aslanihaven skal bygges på en grund på Morvillevej i Viborg, som tidligere husede Post Danmark og før det Aslanifabrikken, som fremstillede undertøj til kvinder. Det er det Viborg-baserede Philipsen Gruppen, der står bag projektet, som desuden får 154 parkeringspladser i kælderen.

Philipsen Gruppen er ejet af direktør Ole Philipsen gennem holdingselskabet Parker & Warren Holding Aps.

Moderne arkitektur skal præge ny bydel i Viborg

Op mod 400 nye boliger på tegnebrættet ved Viborg 

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Klumme: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier