Nyt Lego-oplevelseshus åbner i Billund til september

Efter et års forsinkelse meddeler Lego, at de åbner dørene for deres 12.000 kvadratmeter store oplevelsescener midt i Billund til september.
Foto: PR
Foto: PR
AF RITZAU FINANS OG CAROLINE GERD FRANDSEN

Lego åbner oplevelseshuset Lego House den 28. september i år. Det fortæller Jesper Vilstrup, der er direktør for Lego House, på et pressemøde torsdag formiddag.

Det 23 meter høje oplevelsescenter er tegnet af Bjarke Ingels' danske arkitekthus, BIG, og skal ligge i Billund.

Lego House er 12.000 kvadratmeter stort og bygget op omkring 21 legoklodser i overstørrelse med en overdækket plads i midten.

Børn og voksne kan gå på opdagelse i fire oplevelseszoner, som går under navnet rød, blå, grøn og gul. De repræsenterer hver forskellige temaer.

Visionen for huset er at gøre Billund til børnenes hovedstad, siger Jesper Vilstrup.

"Hjertet i Lego House er vores oplevelseszoner. Uanset om man er barn eller voksen, vil man møde nye oplevelser," siger han.

Lego fremlagede allerede i august 2014 sine planer for byggelsen af det nye oplevelsescenter, der er placeret på det sted, hvor Billunds rådhus har ligget førhen.

Lego House skulle oprindeligt være åbnet i 2016, men tekniske udfordringer gjorde, at Lego allerede i starten af 2015 udskød åbningen til andet halvår 2017.

 Arkitema udvikler Billunds bymidte med Lego-klodser

 Lego-arvings ejendomsselskab går konkurs

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også