EjendomsWatch

Herlev-entreprenør har fået vendt skuden

Entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen er tilbage i sorte tal efter tidligere tiders underskud.

Mikkel Baastrup, adm. direktør i B. Sørensen. | Foto: PR

Entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen i Herlev har fået vendt et underskud på 18 mio. kr. i 2013/14 til et plus på 9 mio. kr., viser årsregnskabet.

Resultatet er skabt ud af en omsætning på 613 mio. kr., og ambitionen er, at omsætningen skal vokse med 5-10 pct., oplyser entreprenøren, der forklarer en tilbagegang i toplinje og resultat i seneste år med udskudte opgaver.

Selskabet bygger blandt andet en forretningsejendom i Carlsberg Byen, et kollegie ved Danmarks Teknologiske Universitet samt et rockmuseum i Roskilde.

Resultatforbedringen i forhold til de tidligere underskud bunder ifølge adm. direktør Mikkel Baastrup i, at virksomheden har fået en større markedsandel hos private og institutionelle bygherrer, der fra de indledende projektskitser efterspørger entreprenøren for at optimere byggerierne.

"Det er i de tidlige faser, inden tingene bliver låst, at vi for alvor kan tilføre byggeprojekterne værdi. Og det er flere og flere professionelle bygherrer opmærksomme på," siger Mikkel Baastrup i en meddelelse.

Vil have mere uden for Storkøbenhavn

Virksomheden har været igennem nogle år med røde tal på bundlinjen, efter at de to stiftere forlod virksomheden - Bent Nygaard Sørensen ved årsskiftet 2009 og Palle Willems nogle år efter. Mikkel Baastrup tiltrådte i 2014.

I øjeblikket udfører B. Nygaard Sørensen to erhvervs- og boligbyggerier i Carlsberg Byen i totalentreprise og det er planen, at entreprenøren skal have fat i mere byggeri på Sjælland og øerne uden for Storkøbenhavn.

Ledelsens forventninger for regnskabsåret 2016/17 er en omsætning "pænt over sidste år og et resultat på niveau eller bedre end 2015/16," fremgår det.

 

 

 

Mere fra EjendomsWatch

Hans lån væltede Roskilde Bank

Et kæmpetab på udlån til ejendomsmatadoren Kenneth Schwartz Thomsen var en af hovedårsagerne til, at Roskilde Bank gik konkurs. Banken selv var dog aktivt medvirkende til at forstørre problemerne, fortæller den fallerede ejendomsinvestor, der for første gang giver sit syn på, hvad der skete op til krakket.

Roskilde Bank-boss dømt til at betale 231 millioner

Højesteret har med dom sat endeligt punktum i et langstrakt sagsforløb om erstatningsansvaret for krakket i Roskilde Bank tilbage i 2008. Bankens tidligere direktør, Niels Valentin Hansen, er dømt til at betale erstatning, mens bestyrelsesmedlemmer frifindes.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier