Herlev-entreprenør har fået vendt skuden

Entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen er tilbage i sorte tal efter tidligere tiders underskud.
Mikkel Baastrup, adm. direktør i B. Sørensen. | Foto: PR
Mikkel Baastrup, adm. direktør i B. Sørensen. | Foto: PR

Entreprenørvirksomheden B. Nygaard Sørensen i Herlev har fået vendt et underskud på 18 mio. kr. i 2013/14 til et plus på 9 mio. kr., viser årsregnskabet.

Resultatet er skabt ud af en omsætning på 613 mio. kr., og ambitionen er, at omsætningen skal vokse med 5-10 pct., oplyser entreprenøren, der forklarer en tilbagegang i toplinje og resultat i seneste år med udskudte opgaver.

Selskabet bygger blandt andet en forretningsejendom i Carlsberg Byen, et kollegie ved Danmarks Teknologiske Universitet samt et rockmuseum i Roskilde.

Resultatforbedringen i forhold til de tidligere underskud bunder ifølge adm. direktør Mikkel Baastrup i, at virksomheden har fået en større markedsandel hos private og institutionelle bygherrer, der fra de indledende projektskitser efterspørger entreprenøren for at optimere byggerierne.

"Det er i de tidlige faser, inden tingene bliver låst, at vi for alvor kan tilføre byggeprojekterne værdi. Og det er flere og flere professionelle bygherrer opmærksomme på," siger Mikkel Baastrup i en meddelelse.

Vil have mere uden for Storkøbenhavn

Virksomheden har været igennem nogle år med røde tal på bundlinjen, efter at de to stiftere forlod virksomheden - Bent Nygaard Sørensen ved årsskiftet 2009 og Palle Willems nogle år efter. Mikkel Baastrup tiltrådte i 2014.

I øjeblikket udfører B. Nygaard Sørensen to erhvervs- og boligbyggerier i Carlsberg Byen i totalentreprise og det er planen, at entreprenøren skal have fat i mere byggeri på Sjælland og øerne uden for Storkøbenhavn.

Ledelsens forventninger for regnskabsåret 2016/17 er en omsætning "pænt over sidste år og et resultat på niveau eller bedre end 2015/16," fremgår det.

 

 

 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også