EjendomsWatch

Herlev-entreprenør tjener godt på at forkæle sine underleverandører

Nøglen til at hive flere penge ud af byggeprojekter finder man ikke ved at presse sine underentreprenører så meget ned i pris som muligt. Det mener Willy Rasmussen, som med firmaet WR Entreprise, tjener millioner af kroner på at bygge for private ejendomsudviklere.

Foto: Carsten Snejberg

Ups'ere eller for mange sving på vejen tærer på bundlinjen. Derfor handler det om at minimere dem. Og det gør man ikke ved at presse og underbetale sine underentreprenører, siger Willy Rasmussen, adm. direktør og medejer af WR Entreprise, som lige nu er i gang med at bygge flere hundrede boliger i København.

"Søger man længe nok, skal man nok finde nogle underentreprenører, der vil gøre det billigere. Men det nytter ikke noget, hvis man f.eks. kun betaler underentreprenørerne 75 pct. af, hvad det koster. I min verden betyder det, at kvaliteten vil blive dårligere," forklarer han.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier