EjendomsWatch

Herlev-entreprenør tjener godt på at forkæle sine underleverandører

Nøglen til at hive flere penge ud af byggeprojekter finder man ikke ved at presse sine underentreprenører så meget ned i pris som muligt. Det mener Willy Rasmussen, som med firmaet WR Entreprise, tjener millioner af kroner på at bygge for private ejendomsudviklere.

Foto: Carsten Snejberg/Jyllands-Posten

Ups'ere eller for mange sving på vejen tærer på bundlinjen. Derfor handler det om at minimere dem. Og det gør man ikke ved at presse og underbetale sine underentreprenører, siger Willy Rasmussen, adm. direktør og medejer af WR Entreprise, som lige nu er i gang med at bygge flere hundrede boliger i København.

"Søger man længe nok, skal man nok finde nogle underentreprenører, der vil gøre det billigere. Men det nytter ikke noget, hvis man f.eks. kun betaler underentreprenørerne 75 pct. af, hvad det koster. I min verden betyder det, at kvaliteten vil blive dårligere," forklarer han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier