EjendomsWatch

Arkil og Aarsleff blandt bejlerne til nyt motorvejsbyggeri

Vejdirektoratet har udvalgt fem entreprenører, der skal konkurrere om opgaven med at bygge anden etape af Kalundborgmotorvejen.

Foto: Kort: Vejdirektoratet

Ud af syv ansøgere er feltet nu snævret ind til fem entreprenører, der skal konkurrere om anden etape af Kalundborgmortorvejen. En opgave til 200 mio. kr. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Vejdirektoratet.

Vejdirektoratets valg er faldet på entreprenørerne Arkil, Barslund, MJ Eriksson, Aarsleff og konsortiet Mobilis Danmark-Van Gelder, fremgår det.

"Vi er naturligvis glade for, at så store og velrenommerede entreprenører har valgt at byde på opgaven. Når de har afgivet deres indledende tilbud, går vi i en tæt dialog med hver af dem, så vi sikrer de bedst mulige vilkår for det endelige tilbud," siger Christian Tolderlund, projektleder i Vejdirektoratet, i meddelelsen.

Opgaven er tilbudt som et udbud med forhandling, hvilket betyder, at de fem entreprenører først afgiver et indledende tilbud, som derefter skal forhandles, før et endeligt bud bliver afgivet, fremgår det videre.

De indledende tilbud har frist 23. marts, hvorefter Vejdirektoratet indleder forhandlinger med hver enkelt entreprenør i maj. Forventningen er, at valget af den endelige entreprenør til opgaven finder sted i starten af juli, så motorvejsbyggeriet kan gå i gang i det tidlige efterår, oplyser Vejdirektoratet.

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier