EjendomsWatch

NCC bygger nyt revisordomicil i Aarhus

Entreprenøren NCC skal opføre revisionshuset Beierholms nye domicil i Aarhus. Bygningen skal opføres som bæredygtigt byggeri.

Foto: PR

Byggeri- og anlægsvirksomheden NCC har påbegyndt opførelsen af revisionsfirmaet Beierholms nye firmadomicil. Det nye domicil i Aarhus er designet og skal projekteres og opføres, så det kan bæredygtighedscertificeres indenfor DGNB-standarden, fremgår det af en pressemeddelelse. 

"Det domicil, vi bygger for Beierholm, læner sig op ad NCC’s gennemprøvede kontorhuskoncept, hvor vi kombinerer vores erfaring og ekspertise, så vi sikrer, at bygningen opfylder de krav, som bliver stillet til et kontorhus i dag og mange år frem. Vi lægger vægt på at opføre bygninger, der fungerer godt i praksis, for kontormiljøet og trivslen i bygningen er vigtig, da det påvirker medarbejdernes arbejdsglæde og effektivitet," siger Peter Kiil Larsen, seniorprojektchef i NCC, i meddelelsen.

Det er organisationen Green Building Council Denmark, der står bag DGNB-certificeringerne. Organisationen er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at fremme bæredygtighed i bygninger og det bebyggede miljø i Danmark.

Det 6500 kvm store kontorbyggeri er næsten en fordobling af Beierholms nuværende kontorarealer, fremgår det videre.

Med de to revisionsfirmaer RSM Plus og AP Statsautoriserede Revisorer vokser Beierholm i Aarhus til cirka det dobbelte antal medarbejdere og vil ved byggeriets færdiggørelse være omkring 180 medarbejdere i Aarhus. Det er planen, at firmaet Beierholm skal flytte ind i det nye hus om et år, fremgår det af meddelelsen, som ikke røber nogen økonomiske detaljer.

For nylig rykkede Beierholm i København ligeledes i nyt domicil.

270 revisorer får nyt domicil i Søborg

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier