EjendomsWatch

NCC bygger nyt revisordomicil i Aarhus

Entreprenøren NCC skal opføre revisionshuset Beierholms nye domicil i Aarhus. Bygningen skal opføres som bæredygtigt byggeri.

Foto: PR

Byggeri- og anlægsvirksomheden NCC har påbegyndt opførelsen af revisionsfirmaet Beierholms nye firmadomicil. Det nye domicil i Aarhus er designet og skal projekteres og opføres, så det kan bæredygtighedscertificeres indenfor DGNB-standarden, fremgår det af en pressemeddelelse. 

"Det domicil, vi bygger for Beierholm, læner sig op ad NCC’s gennemprøvede kontorhuskoncept, hvor vi kombinerer vores erfaring og ekspertise, så vi sikrer, at bygningen opfylder de krav, som bliver stillet til et kontorhus i dag og mange år frem. Vi lægger vægt på at opføre bygninger, der fungerer godt i praksis, for kontormiljøet og trivslen i bygningen er vigtig, da det påvirker medarbejdernes arbejdsglæde og effektivitet," siger Peter Kiil Larsen, seniorprojektchef i NCC, i meddelelsen.

Det er organisationen Green Building Council Denmark, der står bag DGNB-certificeringerne. Organisationen er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at fremme bæredygtighed i bygninger og det bebyggede miljø i Danmark.

Det 6500 kvm store kontorbyggeri er næsten en fordobling af Beierholms nuværende kontorarealer, fremgår det videre.

Med de to revisionsfirmaer RSM Plus og AP Statsautoriserede Revisorer vokser Beierholm i Aarhus til cirka det dobbelte antal medarbejdere og vil ved byggeriets færdiggørelse være omkring 180 medarbejdere i Aarhus. Det er planen, at firmaet Beierholm skal flytte ind i det nye hus om et år, fremgår det af meddelelsen, som ikke røber nogen økonomiske detaljer.

For nylig rykkede Beierholm i København ligeledes i nyt domicil.

270 revisorer får nyt domicil i Søborg

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Klumme: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Aarhus-kollegie nedlægger over 600 værelser

En gæld på 60 millioner til staten. Lejetab for flere millioner. Nu vil man problemerne til livs, lyder det fra bestyrelsen bag Skjoldhøjkollegiet i Aarhus. Frasalg indgår i planerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier