EjendomsWatch

Team med MT Højgaard vinder projekt til 270 mio. kr.

Ny forsknings- og laboratoriebygning på DTU skal kunne tages i brug i 2019.

Foto: PR

Entreprenørkoncernen MT Højgaard har sammen med ingeniørrådgiveren Moe og Christensen & Co. Arkitekter fået tildelt opgaven med at opføre en ny forskningsbygning på DTU, oplyser MT Højgaard.

"Vi har i vores tilbud vist, hvordan vi bygger digitalt, før vi bygger i virkeligheden, hvordan vi vil organisere projektet og hvordan vores projektstyringsdel fungerer. Projektet giver os mulighed for at involvere MT Højgaards stærke kompetencer tidligt og i samarbejde med bygherre og rådgiver være med til at udtænke og indarbejde alle de løsninger, der er bedst for byggeriet fra starten," siger Karsten Bak, projektleder i MT Højgaard, i meddelelsen.

Der er tale om en samarbejdsopgave, hvor DTU efter tildelingen beslutter, om projektet skal overgå til udførelse i en hoved- eller totalentreprisekonstellation. Projektet løber op i et anslået beløb på 270 mio. kr., fremgår det.

Digital revolution på vej i bygge- og ejendomsbranchen

Robotter og droner rykker ind på byggepladserne

Pensiondanmark går all-in på digitalt byggeri 

Lyngby tager stormskridt mod at blive en vaskeægte vidensby

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier