EjendomsWatch

Team med MT Højgaard vinder projekt til 270 mio. kr.

Ny forsknings- og laboratoriebygning på DTU skal kunne tages i brug i 2019.

Foto: PR

Entreprenørkoncernen MT Højgaard har sammen med ingeniørrådgiveren Moe og Christensen & Co. Arkitekter fået tildelt opgaven med at opføre en ny forskningsbygning på DTU, oplyser MT Højgaard.

"Vi har i vores tilbud vist, hvordan vi bygger digitalt, før vi bygger i virkeligheden, hvordan vi vil organisere projektet og hvordan vores projektstyringsdel fungerer. Projektet giver os mulighed for at involvere MT Højgaards stærke kompetencer tidligt og i samarbejde med bygherre og rådgiver være med til at udtænke og indarbejde alle de løsninger, der er bedst for byggeriet fra starten," siger Karsten Bak, projektleder i MT Højgaard, i meddelelsen.

Der er tale om en samarbejdsopgave, hvor DTU efter tildelingen beslutter, om projektet skal overgå til udførelse i en hoved- eller totalentreprisekonstellation. Projektet løber op i et anslået beløb på 270 mio. kr., fremgår det.

Digital revolution på vej i bygge- og ejendomsbranchen

Robotter og droner rykker ind på byggepladserne

Pensiondanmark går all-in på digitalt byggeri 

Lyngby tager stormskridt mod at blive en vaskeægte vidensby

Mere fra EjendomsWatch

Kirkbi nærmer sig 9 mia. kr. i mursten

Lego-familie fortsætter med at udvide ejendomsporteføljen i Europa. Senest er godt 17.000 kvm i Schweiz føjet til, så man samlet udlejer over 300.000 kvm.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier