EjendomsWatch

Nima bygger sig tættere på målsætning

Ejendomsselskabet skal opføre yderligere 36 lejligheder i nordsjællandsk by, som ifølge selskabets ejer har brug for at vokse for at overleve. 

Foto: Colourbox

Ejendomsselskabet Nima skal opføre 36 lejligheder i nordsjællandske Frederikssund. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Med nybyggeriet til omkring 35 mio. kr. vil ejendomsselskabet nå op på 136 boliger ud af de cirka 300, som ejer og direktør Niels Martin Viuff har planlagt at opføre i området.

"Over hele verden vil folk bo i de store byer, hvor der i forvejen bor mange mennesker. Og hvis vi skal tro på, at Frederikssund skal overleve som en af de byer, folk gerne vil bo i, skal den vokse med mange flere boliger, så vi har nok af kulturelle og rekreative oplevelser, sportsfaciliteter, barer og restauranter at byde på. Ellers vil folk fravælge Frederikssund, og byen kan ende som soveby," siger Niels Martin Viuff til avisen.

Lejlighederne skal stå klar i det nye år til oktober næste år.

Ny nordsjællandsk by ser ud til at have fundet sine bygherrer

Ny by må halvere sine butiksplaner

Planerne for bydel i Frederikssund får luft under vingerne

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier