EjendomsWatch

Nima bygger sig tættere på målsætning

Ejendomsselskabet skal opføre yderligere 36 lejligheder i nordsjællandsk by, som ifølge selskabets ejer har brug for at vokse for at overleve. 

Foto: Colourbox

Ejendomsselskabet Nima skal opføre 36 lejligheder i nordsjællandske Frederikssund. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Med nybyggeriet til omkring 35 mio. kr. vil ejendomsselskabet nå op på 136 boliger ud af de cirka 300, som ejer og direktør Niels Martin Viuff har planlagt at opføre i området.

"Over hele verden vil folk bo i de store byer, hvor der i forvejen bor mange mennesker. Og hvis vi skal tro på, at Frederikssund skal overleve som en af de byer, folk gerne vil bo i, skal den vokse med mange flere boliger, så vi har nok af kulturelle og rekreative oplevelser, sportsfaciliteter, barer og restauranter at byde på. Ellers vil folk fravælge Frederikssund, og byen kan ende som soveby," siger Niels Martin Viuff til avisen.

Lejlighederne skal stå klar i det nye år til oktober næste år.

Ny nordsjællandsk by ser ud til at have fundet sine bygherrer

Ny by må halvere sine butiksplaner

Planerne for bydel i Frederikssund får luft under vingerne

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier