EjendomsWatch

Frederiksberg Centret kæmper om europæisk toppris

Tirsdag aften uddeler The International Council of Shopping Centers (ICSC) sine eftertragtede, europæiske priser. Frederiksberg Centret er med i finalen, der afvikles i Milano.

Foto: Karsten Bidstrup/Polfoto

Frederiksberg Centret er med i opløbet om prisen for årets bedste center-ombygning i Europa. Prisen uddeles tirsdag aften i Milano af den globale interesseorganisation The International Council of Shopping Centers (ICSC), der på verdenplan har over 70.000 medlemmer i 100 lande.

I alt 11 europæiske shoppingcentre er nomineret til de i alt fem ISCS-priser. Frederiksberg Centret, som ejes af Danica Ejendomme og Lægernes Pensionskasse, er med i kategorien ’Medium”, hvilket hentyder til centrets størrelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier