EjendomsWatch

Aarhus City efterlyser bedre infrastruktur

Indtjeningen for butikkerne i midten af Aarhus er hæmmet af dårlige forhold for kunder, lyder det fra foreningen.

Foto: Sisse Dupont/Polfoto

Henrik Kleis, advokat og bestyrelsesformand hos Aarhus City Forening var alt andet end tilfreds med byens udvikling, da han afleverede sin årsberetning på foreningens generalforsamling torsdag aften. Det skriver JP Aarhus.

Det forgangne år kaldte han ifølge avisen "det mest frustrerende år rent trafikalt og tilgængelighedsmæssigt, når det drejer sig om privatbilisternes muligheder for at aflægge Aarhus City et besøg" med henvisning til de mange vejarbejder i byen og generelt trafikkaos ved indfaldsvejene. Trafikkaos, der får mange kunder til at handle i andre byer.

Det mindsker omsætningerne i butikkerne, der har skal betale en klækkelig husleje til ejendommenes ejere med den centrale beliggenhed in mente.

Henrik Kleis opfordrede politikerne til at tage det første spadestik til en forbedring af strækningen mellem Randers og Skanderborg allerede i år. På langt sigt pegede han på Godsbaneområdet som et oplagt sted at etablere et endnu større p-anlæg med plads til minimum 5000 biler og med direkte tilkørsel fra Motorvej Syd ad Åhavevej, altså en forlængelse af Værkmestergade langs banelegemet ned på godsbanearealet. I samme ombæring så han gerne en multihal til udstillinger, konferencer og store events opført samme sted.

Aarhus går fra stor by til storby

Aarhus klar til 100.000 kvm grundsalg i ny havnebydel

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 25: Sommernerver

Rentestigninger og øget inflation smitter også af på ejendomsmarkedet, og i ugens løb har flere vægtige aktører i branchen forsøgt at mane til besindighed. Ingen grund til panik, endnu i hvert fald.

Medie: Nervøse investorer sår tvivl om milliardhandler

To konkrete ejendomshandler til flere milliarder risikerer ifølge mediet Insidebusiness at falde på gulvet, efter at en række danske og udenlandske investorer har gransket aktiverne og fundet prisen alt for høj i et økonomisk klima præget af usikkerhed og nervøsitet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier