EjendomsWatch

Kolding får to nye bank-domiciler

Arkitema Architects har tegnet nye hovedsæder i Trekantsområdet til både Danske Bank og Sydbank.

Foto: PR

To markante bygninger på henholdsvis 4000 og 7700 kvm vil de kommende år blive opført side om side i Kolding.

Der er tale om domiciler til Danske Bank og Sydbank, som begge har åbne og gennemsigtige facader og som er bud på, hvordan fremtidens bank skal se ud.

”Vi har tænkt de to bygninger ind i én sammenhæng. Nøgleordet er imødekommenhed, og det kommer til udtryk ved bygningernes åbne, transparente facader og fremhævede indgange. De to bygninger klæder hinanden og har brugen af materialer til fælles, mens landskabsprojektet binder dem sammen,” lyder det i en pressemeddelelse fra Mette Julie Skibsholt, arkitekt og associeret partner hos Arkitema Architects.

Den samlede investering fremgår ikke, men projektet udføres sammen med midtjyske KPC som totalentreprenør og Herning-baserede Midtconsult som rådgivende ingeniør.

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Nye finansieringsvilkår ændrer markedet for ejendomsudvikling markant

Det nuværende rentemarked og kommende krav fra Finanstilsynet vil medføre en kraftig forringelse af ejendomsbranchens finansieringsvilkår. Det skaber muligheder for både ejendomsudviklere og ejendomsinvestorer, især dem, som formår at agere i et tiltagende komplekst juridisk miljø, lyder det fra Bech-Bruun-advokat i denne klumme.

Krise tvinger ejendomsmæglere til at barbere i staben

Den finansielle uro har også ramt landets mæglere. Tiderne med fuld fart fremad er sat på hold – organisationerne skæres til, medarbejdere fyres, men enkelte ser det som en mulighed for at opsnappe de bedste kandidater. ”Medvinden skal nok komme tilbage,” siger Colliers-direktør.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier