EjendomsWatch

Kolding får to nye bank-domiciler

Arkitema Architects har tegnet nye hovedsæder i Trekantsområdet til både Danske Bank og Sydbank.

Foto: PR

To markante bygninger på henholdsvis 4000 og 7700 kvm vil de kommende år blive opført side om side i Kolding.

Der er tale om domiciler til Danske Bank og Sydbank, som begge har åbne og gennemsigtige facader og som er bud på, hvordan fremtidens bank skal se ud.

”Vi har tænkt de to bygninger ind i én sammenhæng. Nøgleordet er imødekommenhed, og det kommer til udtryk ved bygningernes åbne, transparente facader og fremhævede indgange. De to bygninger klæder hinanden og har brugen af materialer til fælles, mens landskabsprojektet binder dem sammen,” lyder det i en pressemeddelelse fra Mette Julie Skibsholt, arkitekt og associeret partner hos Arkitema Architects.

Den samlede investering fremgår ikke, men projektet udføres sammen med midtjyske KPC som totalentreprenør og Herning-baserede Midtconsult som rådgivende ingeniør.

Forsiden lige nu

Egenrådig fond frasælger 221-årig ejendom i København

Erhvervsdrivende fond, der ikke efterlever god fondsledelse, sælger historisk ejendom i Fredericiagade i hjertet af København. Køber er en privat investor med bistand fra projektudbyderen Crescendo. Mægler på handlen uddyber over for EjendomsWatch de videre planer med ejendommen. Fondsformand er fåmælt. (Opdateret.)

Intelligente bygninger giver bedre bundlinje

It-teknologi har holdt sit indtog overalt, også i erhvervsejendomme, der nu bliver intelligente. Det vil fremover blive et konkurrenceparameter for virksomhedernes indtjening, lyder det. ISS er i fuld gang.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier