Nordstern og Heimstaden bag 206 ungdomsboliger i Ørestad

Flere ungdomsboliger skyder frem i Ørestad i København gennem et nyt projekt fordelt på knap 6800 kvm.
De 206 ungdomsboliger i Ørestad kommer til at have en overdækket atriumgård, hvor de unge kan dyrke yoga – og måske spille ølbowling. | Foto: PR-visualisering
De 206 ungdomsboliger i Ørestad kommer til at have en overdækket atriumgård, hvor de unge kan dyrke yoga – og måske spille ølbowling. | Foto: PR-visualisering

To langhuse til unge mennesker med en glasoverdækket atriumgård i midten. Det er idéen bag projektet Atriet med 206 ungdomsboliger, som Nordstern og Heimstaden står bag og som er planlagt til at stå færdig april 2024.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nordstern, der er det nye navn for fusionen mellem entreprenørerne KPC og Casa, som EjendomsWatch tidligere har beskrevet.

Byggeriet kommer til at rumme knap 6800 kvm, som kommer til at bestå af 206 ungdomsboliger. Byggeriet bliver opført med håbet om at opnå bæredygtighedscertificeringen DGNB-Guld.

”Vi har set frem til at komme i jorden, fordi vi glæder os til at skabe et byggeri, der både er certificeret bæredygtigt, har mange sociale kvaliteter og kommer til at stå frem blandt andre bygninger med det imponerende glastag,” lyder det fra projektchef i Nordstern Ann-Mari H. Lanty. Hun hæfter sig iøvrigt også ved, at ”projekteringen har mærket begejstring fra Nordsterns egen byggeledelse.”

Bygherrer er Nordstern og Heimstaden, og det er OJ Rådgivende Ingeniør, der har ansvaret for at opnå det ambitiøse mål for bæredygtighed. En opgave, som ifølge meddelelsen også kommer til at inkludere et fokus på sociale aktiviteter i det glasoverdækkede område.

Ingen anlægspris eller estimeret værdi oplyses i meddelelsen, men de samlede anlægsaktiver i projektselskabet havde nået 58 mio. kr. ved årsskiftet.

Nordstern skal stå for opførelsen af ny bydel i Storkøbenhavn

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Heimstaden nedskriver ejendomme for 4,5 mia. kr.

Heimstaden-topchef: ”Vi købte Akelius-porteføljen på det helt forkerte tidspunkt”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også