EjendomsWatch

Barfoed Group skal bygge nyt ved Odense – og langer ud mod regeringen

I bydelen Hjallese tæt på Odense opfører Barfoed Group 50 boliger til egen portefølje, men tøver med nye byggerier, ”så længe den nuværende regering forsøger at bremse udviklingen”.

Frederik Barfoed er klar med 50 yderligere boliger omkring hjembyen Odense. | Foto: Barfoed Group

Syd for Odense i Hjallese vil familieejede Barfoed Group nedrive en ældre butiksejendom for at omdanne området til ”Rebekkas Have”, hvor 50 boliger med mellem 1 og 3 værelser og med altaner skal skyde frem. Byggeriet stiler efter at få DGNB Guld-certifikatet, og boligerne kommer til knopskyde i et grønt område med tilhørende orangeri.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Byggeriet kommer dog først til at starte i 2023/2024, dels fordi Barfoed Group har gang i andre projekter, dels fordi det politiske klima ikke er til det.

”Vi er afventende over for opstart af flere nye byggerier, så længe den nuværende regering forsøger at bremse udviklingen af private lejeboliger i Danmark. Det vurderer jeg er meget bekymrende, og fortsætter det, så vil det mange steder sætte private projekter i bero og dermed få store konsekvenser for byggebranchen generelt,” lyder det fra koncerndirektør Frederik Barfoed, der tidligere har kaldt regeringens seneste indgreb med et huslejeloft for ”en massiv hetz mod ejendomsbranchen.”

Bydelen Hjallese fik lettere adgang til Odense med opførelsen af byens letbane, som gør det muligt at nå centrum på under 10 min. Beboerne vil få gratis parkering, altaner og Hjallese Kirke som nabo.

”Vi er sikker på, at den standard vi opfører boliger i, også vil falde i mange beboeres smag i Hjallese,” lyder det fra koncerndirektøren.

Arkitekt på projektet er Juul & Frost Arkitekter, og projektet kommer til at opført til egen portefølje.

Barfoed Group havde ifølge eget udsagn en portefølje på 9 mia. kr. sidste år

Klumme: Debatten om huslejeloft viser at branchen er en brik i en værdipolitisk kamp

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for ”massiv hetz mod ejendomsbranchen”

Regeringens huslejeloft møder bred opbakning i befolkningen

Barfoed Group med hidtil bedste resultat – bundlinjen nærmer sig en milliard


Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier