EjendomsWatch

Tysk milliardinvestor mangler grønt lys til hovedprojekt på Københavns Rådhusplads

En ny byggetilladelse til tyske AM Alphas ombygning af Helmerhus-ejendommen på Rådhuspladsen i København lader vente på sig, og Teknik- og Miljøforvaltningen efterspørger nu yderligere materiale. Opsagt erhvervslejer vil inddrage den manglende tilladelse i en kommende retssag, mens bygherren afviser, at det skulle have relevans.

Den eksisterende byggetilladelse fra 2019 rækker ikke til den stort anlagte forvandling, som den nuværende ejer af Helmerhus-bygningen i hjertet af hovedstaden ser for sig. | Foto: PR-visualisering

Det er fortsat uafklaret, om den igangværende ombygning af Helmerhus-karréen på Rådhuspladsen i København kan blive ligeså omfattende, som den tyske ejer, AM Alpha, og tegnestuen Henning Larsen har tænkt sig. Byggetilladelsen til et revideret projekt, der bl.a. vedrører ejendommens tagetage, lader således vente på sig, mens ansøgningsprocessen og sagsbehandlingen trækker ud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier