EjendomsWatch

Industriens Pension jagter kontorer og boliger

Pensionskassen for industriansatte har historisk kun haft få mursten i porteføljen, men det er ejendomschef Søren Tang Kristensen i fuld gang med at ændre. Selskabet foretrækker to segmenter - med forskellig strategi og geografisk fokus.

Søren Tang Kristensen kom til Industriens Pension som ejendomschef for 2,5 år siden. Inden da slog han sine folder hos Velliv. | Foto: PR / Industriens Pension

Industriens Pension vil ligesom flere andre pensionskasser skrue kraftigt op for investeringerne i fast ejendom som stabil modvægt til svingende aktier og obligationer med stadig lav rente.

Seneste udslag af strategien var nyheden 29. juni om købet af det kommende Genmab-hovedkontor i Valby i København for ca. 620 mio. kr., og ejendomschef Søren Tang Kristensen har haft travlt med både checkhæfte og kontraktfyldepen, siden han tiltrådte for 2,5 år siden efter 14 år i Velliv og forløberen Nordea Liv & Pension.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier