EjendomsWatch

Virksomhed vil bygge 30-35.000 kvm logistikcenter på Fyn

Assens Kommune udlægger et areal på i alt 46 hektar til erhverv, efter at en "stor lager- og logistikvirksomhed" har lagt billet ind på ca. halvdelen af området. Virksomhedens plan er at opføre 30-35.000 kvm lager og logistik.

"Når en så stor virksomhed slår sig ned i et område, så er det med til at få andre til at kigge samme vej," siger Søren Steen Andersen, borgmester i Asses Kommune. | Foto: Katrine Marie Kragh/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

En unavngivet "stor lager- og logistikvirksomhed" har sat sig på 23,6 hektar grund ved motorvej E20 ved Rørup på Fyn. Planen er at opføre et lager- og logistikcenter på ca. 30-35.000 kvm. Det skriver Børsen.

Det var virksomheden selv, der i foråret rettede henvendelse til Assens Kommune med forespørgsel på området. Og henvendelsen har fået kommunen til at udlægge yderligere 22,5 hektar til erhverv, lige op ad det kommende logistikcenter. Det fortæller borgmester Søren Steen Andersen (V).

"Det er helt fantastisk, at så stor en virksomhed har set de fordele, der er ved at placere deres virksomhed i Assens Kommune. Når en så stor virksomhed slår sig ned i et område, så er det med til at få andre til at kigge samme vej," siger Søren Steen Andersen til Børsen.

Byråd sender udvikling af fynsk havn i udbud og bejler til private investorer

Varmt marked får international investor til at fordoble lagerareal i Danmark

Nye erhvervsarealer på 50 hektar skal sikre vækst til kriseramte kommuner nær lufthavn

Logistikkæmpe vil bygge lagerhal på 25.000 kvm i Høje Taastrup

Belgisk investor melder alt udlejet i Greve: Udkonkurrerer ældre logistikbygninger 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier