EjendomsWatch

Birch Ejendomme går i rette med byrådskandidat gennem avisannonce

Birch Ejendomme svarer over to annoncesider i avis igen på anklager, som et byrådsmedlem fra Enhedslisten tidligere har rettet mod Silkeborg-udvikleren. Ifølge anklagen lever Birch ikke op til lokalplanerne, mens direktør og ejer René Birch kalder det "bagateller."

Ifølge René Birch, direktør og ejer hos Birch Ejendomme, skader Enhedslistens spidskandidat til Silkeborg Kommunes byråd den udvikling af byen, som virksomheden er med til at tegne. | Foto: PR/Birch Ejendomme

Med en annonce over to avissider i Midtjyllands Avis skyder den silkeborgensiske ejendomsprofil René Birch med skarpt efter byrådsmedlemmet Peter Sig Kristensen (EL), der har beskyldt udvikleren for ikke at overholde reglerne for byggeri i området. Det skriver Midtjyllands Avis.

Efter at politikeren med et indlæg på på sin hjemmeside i februar lod, som om han søgte job hos Birch Ejendomme og tilbød virksomheden hjælp med at forstå reglerne i forbindelse med lokalplaner, forsøger direktør og ejer René Birch i annoncen at tilbagevise påstandene og fastslår, at reglerne er overholdt.

René Birch mener, at Peter Sig Kristensen med sin "jagt på bagateller" skader den udvikling af Silkeborg, som både byråd og borgere ifølge bygherren ønsker.

"Der er behov for nye boliger, som vi gerne vil være med til at bygge," siger René Birch til avisen.

Ifølge Peter Sig Kristensen har Birch Ejendomme derimod "været slem til ikke at overholde lokalplaner," og Enhedslistens spidskandidat til det kommende byrådsvalg føler sig efter eget udsagn ikke generet af de to helsidesannoncer. Tværtimod.

"Jeg er superglad for den eksponering, han nu giver mig," lyder det fra Peter Sig Kristensen.

KL: Borgmesters venskab med Silkeborgs største ejendomsudvikler gør ham ikke inhabil 

Birch Ejendomme vil bygge 64 rækkehuse på Sjælland

Birch Ejendomme har "god dialog" med Goldman Sachs om flere handler

Birch Ejendomme køber slagteriejendom i Slagelse: Vil bygge 220 boliger

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier