EjendomsWatch

Kontormarkedet buldrer afsted trods mere hjemmearbejde

Selvom medarbejderne i stigende grad arbejder hjemme, holder det ikke danske virksomheder tilbage fra at besætte flere kontorkvadratmeter. "Vi oplever simpelthen fuld udlejning," siger ejendomsinvestoren Lars Thylander.

Det bliver stadig vigtigere for medarbejderne at arbejde i lækre omgivelser. Her er det Allers domicil på Havneholmen i København. | Foto: Jonas Olufson/Aller

En overraskende rift om kontorer har forplantet sig i store dele af ejendomsmarkedet, som viser sig at være i overordentligt god gænge. Faktisk går det allerede nu bedre, end det gjorde før krisen, og udviklingen ser ud til at tage fart.

"Det, vi hører på vandrørene, er, at der virkelig er en god aktivitet derude, og at tomgangen er faldende," siger Jannick Nytoft, adm. direktør i Ejendomdanmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier