EjendomsWatch

Aalborg Kommune udbyder 38.000 kvm byggeret

Det udbudte grundstykke har et areal på 23.000 kvm med 38.000 kvm byggeret udlagt til blandet bolig og erhvervsformål. Arealet udgør den nordlige del af nyt, stort byudviklingsområde.

Grunden er beliggende på Jyllandsgade i Aalborg, tæt ved banegård og busterminal og nabo til Godsbanearealet. | Foto: PR / Aalborg Kommune

Et nyt bolig- og erhvervskvarter centralt i Aalborg bliver nu taget i offentligt udbud. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Åparkkvarteret er navnet på det 23.000 kvm store areal på Jyllandsgade 22-30, og området har en byggeret på 38.000 etagemeter. Området udgør den nordlige del af det 235.000 kvm store byudviklingsområde Hjulmagerkvarteret, som EjendomsWatch omtalte i august.

"Beliggenheden er unik tæt på Aalborgs gamle bykerne og med den største etape af åbningen af åen Østerå, igennem den kommende park Åparken, som områdets sydlige nabo," udtaler rådmand i By- og Landskabsforvaltningen Hans-Henrik Henriksen i pressemeddelelsen.

"Det er med andre ord et område, som byder på både attraktive omgivelser og rige muligheder for at udvikle et spændende bykvarter," fortsætter rådmanden.

Budfrist for købstilbud på grundarealet er onsdag den 3. november 2021.

A. Enggaard skal bygge 20.000 kvm stor psykiatriafdeling på nyt hospital

Papirpenge løfter resultatet: Likviditeten svinder ind hos nordjysk udvikler 

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier