Interne dokumenter afslører advokats nøglerolle i sag om muligt skyldnersvig

MURSTEN OG MYSTISKE MILLIONER: Advokat faciliterede overførsler af store beløb til folk omkring ejerkredsen i det nu konkursramte Fenero Capital, hvor han som ”kassemester” administrerede økonomien. Eksperter har aldrig set noget lignende og kalder det ”en omgåelse” af de klassiske forhold mellem bank og kunde. Advokaten selv ser intet underligt i modellen og afviser at have gjort noget galt.

Advokat Arne Linde Olsen har adresse på Kronprinsessegade 26 i Indre By i København med udsigt til Kongens Have. I den tilstødende bygning ligger Advokaternes Hus, som huser Advokatsamfundet, der har ansvaret for tilsynet med advokatbestanden i Danmark. | Foto: Peter S. Mygind

Et netværk af selskaber, der overfører penge mellem hinanden, inden de går konkurs, og et advokatkontor i København, hvorfra alle overførsler bliver styret.

Det er de forhold, som nu rejser mistanke om medvirken til skyldnersvig mod advokat Arne Linde Olsen i sagen om det hedengangne Fenero Capital, der i 2015 forsøgte at realisere et milliardprojekt i Tuborg Havn i Hellerup.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement