EjendomsWatch

Barfoed Group opfører 46 ungdomsboliger som nabo til nyligt opført Odense-projekt

Ejendomsselskabet Barfoed Group opfører ungdomsboliger under navnet August Have centralt i hjembyen Odense. Projektet med 46 lejeboliger bliver nabo til en anden Barfoed-ejendom, den tre år gamle Fillippas Have.

Visualisering af det kommende ungdomsboligkompleks August Have i Odense. | Foto: Barfoed Group

Med en projektsum på 60 mio. kr. vil Barfoed Group opføre lejeboligkomplekset August Have på Nyborgvej i Odense. Grunden har det familiejede ejendomsselskab købt af Odense Letbane, oplyses det i en pressemeddelelse.

August Have, der bliver nabo til et andet Barfoed-boligprojekt ved navn Fillippas Have, som stod færdigt på adressen Nyborgvej 69 i februar 2018, skal rumme 46 ungdomsboliger på ét, to og tre værelser.

Ifølge koncerndirektør Frederik Barfoed er det "fantastisk spændende at være med til at sætte et så massivt fodaftryk på et område i byen, som gennemgår en stor udvikling."

"August Have er endnu et byggeri, hvor vi går aktivt ind i byens udvikling og ønsker at bygge markedets bedste lejeboliger, og det er helt afgørende for os, at det vi bygger og udvikler i Barfoed Group, bygges i en varieret arkitektur med mange detaljer," siger Frederik Barfoed i meddelelsen.

Også med August Have forsøger man ifølge koncerndirektør Frederik Barfoed, at skabe
Også med August Have forsøger man ifølge koncerndirektør Frederik Barfoed, at skabe "markedets bedste lejeboliger." | Foto: Barfoed Group

"Vi har store krav til kvaliteten, hvor vi er overbeviste om, at det som langsigtet ejer bedst kan betale sig at bygge med gode materialer kombineret med en velovervejet arkitektur, der passer ind i området."

Rådgivere på projektet er tegnestuen Juul & Frost samt ingeniørvirksomheden OBH Gruppen, og boligerne i August Have forventes at være indflytningsklar til studiestart 1. september næste år.

Barfoed Group havde ifølge sit seneste regnskab, for 2019, ejendomme til en værdi af 8 mia. kr. inklusive ubebyggede grunde. Ved udgangen af 2019 havde selskabet en egenkapital på 1,7 mia. kr.

Barfoed Group afslutter projekt til kvart mia. kr. – venter alle boliger udlejet fra start

Frederik Barfoed: Restauranter, detailhandel og turisme kommer til at blomstre igen

Barfoed Group føler sig polstret til modvind: Står et andet sted end under finanskrisen

Barfoed bygger for en lille milliard på hjemmebane 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier