EjendomsWatch

JFP-datterselskab får halvt år til at opføre erhvervshaller for lokalt ejendomsselskab

Entreprenørvirksomheden JFP's datterselskab JFP Murer & Tømrer skal til sommer have opført en betonhal og to stålhaller mellem Esbjerg og Kolding for det lokale ejendomsselskab Staal Ejendomme.

Mikkel N. Steffensen, direktør i JFP - Murer & Tømrer. | Foto: PR / JFP - Murer & Tømrer

Herning-entreprenøren JFP Murer & Tømrer, datterselskab til JFP, skal inden for et halvt år have opført en betonhal på små 2000 kvm, to stålhaller samt knap 16.000 kvm belægning i Brørup mellem Esbjerg og Kolding. Det skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Totalentreprisen på udstillings- og lagerhallerne samt administrationsfaciliteter udføres for det lokale ejendomsselskab Staal Ejendomme og skal stå klar til sommer. Byggeriet er gået i gang.

Hallerne vil efterfølgende blive anvendt af Kongeåen Trailercenter under Staal Ejendomme samt KK Partner, der lejer sig ind i den ene hal.

Efter et svagt 2019 med et underskud på 11 mio. kr. foretog JFP sidste år en omstrukturering og sagde farvel til regionsdirektørerne, der tog hånd om øst og vest for Storebælt. Samtidig satte man gang i en dygtiggørelse af lederne i virksomheden.

Jysk entreprenør skal bygge 48 plejeboliger i Storkøbenhavn

JFP udvider direktion med fratrådt MT Højgaard-direktør 

Entreprenør afviser svag økonomi: "Jeg er overhovedet ikke bekymret. Slet ikke." 

JFP skal bygge 36 almene boliger i Haslev

JFP skal bygge 120 boliger i Tingbjerg 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier