EjendomsWatch

Rødovre Port vil leje butikslokaler på op til 2000 kvm ud ét år før indflytning

Et tocifret antal erhvervslejemål i det Goldman Sachs-ejede Rødovre Port-projekt bliver forsøgt udlejet et år før indflytning. Et supermarked er en af flere oplagte muligheder, lyder det fra erhvervsmægleren La Cour & Lykke. Borgmester forventer, at butikkerne i den nye bydel får glæde af en øget tilstrømning af besøgende.

15 erhvervslejemål i det kommende Rødovre Port vil stå klar om et år. Nu udlejes lokalerne. | Foto: La Cour & Lykke

Udlejningen af 15 erhvervslejemål i det 37.500 kvm store byggeri Rødovre Port vest for København skydes nu i gang. Lejemålene vil stå færdige om et år, skriver erhvervsmægleren La Cour & Lykke, der får ansvaret for udlejningen af projektet, i en pressemeddelelse.

Ifølge Kristian Hartmann, partner i La Cour & Lykke, spænder størrelsen på erhvervslejemålene fra omkring 75 kvm til "supermarkedsstørrelse på 2000 kvm."

"Hele området omkring Damhus Boulevard er et større boligkvarter med et købedygtigt publikum, og derfor vil et supermarked, hvor de lokale kan handle ind, være oplagt til stedet. Derudover vil det være ideelt med f.eks. et apotek, frisør, cykelhandler eller måske en sushi- eller burgerrestaurant," siger Kristian Hartmann meddelelsen.

Britt Jensen (S), borgmester i Rødovre Kommune, forventer, at det kommende kvarter, der med over 500 boliger skal huse ca. 1000 mennesker, vil blive præget af "et stærkt lokalt fællesskab."

"Rødovre er skøn by med mange dejlige områder, og med det nye kvarter ved stationen kommer Rødovre Port til at styrke vores allerede attraktive kommune," siger hun.

"Derudover er jeg meget positiv over den strategiske placering i forhold til at tiltrække besøgende til byen - det kommer de lokale erhvervsdrivende nemlig også til at nyde godt af."

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs ejer i dag størstedelen af selskabet bag Rødovre Port, der har en projektsum på 1,5 mia. kr. En mindre del ejes af Gefion Group.

Goldman Sachs reducerer Gefion Group til klar lillebror i Rødovre-projekt 

Gefion-chef efter aftale med Goldman Sachs om forsinket milliardbyggeri: "Projektet er fuldt finansieret" 

Gefion i brandudsalg – sælger prestigeprojekt i Rødovre 

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier