EjendomsWatch

Medie: Stort investeringsprojekt i Rema-butikker falder til jorden

Det er ikke lykkedes ejendomsselskabet Blue Capital at få solgt hele investeringspakken med 18 Rema 1000-butikker, skriver Dansk Handelsblad. Prisen for daglivarebutikkerne var 500 millioner.

Foto: PR / Rema 1000 Norge

I sommers købte ejendomsudbyderen Blue Capital et projekt med 18 dagligvareejendomme af discountkæden Rema 1000 for 505 mio. kr.

Ejer og direktør i selskabet, Martin Kibsgaard, kaldte det dengang for "usædvanligt" og "det bedste", markedet for ejendomsinvesteringer har set i mange år.

Projektet blev tilbudt til private investorer, som kunne være med, hvis de kom med mindst 750.000 kr.

Nu skriver branchemediet Dansk Handelsblad, at det ikke er lykkedes at rejse de fornødne 207,5 mio. kr. fra investorer på de tre måneder, hvor prospektet har været i udbud.

Om projektet helt er taget af markedet vides ikke, for Martin Kibsgaard har ikke ønsket at udtale sig til artiklen, skriver Dansk Handelsblad.

Bladet skriver videre, at det erfarer, "at Rema Butiksudvikling og Rema Butiksejendomme nu arbejder videre med at få frasolgt hele eller dele af ejendomsporteføljen til anden side."

EjendomsWatch har forsøgt at få en kommentar fra Martin Kibsgaard for at få be- eller afkræftet Dansk Handelsblads historie.

Blue Capital køber Rema 1000-ejendomme for 500 mio. kr.

Rema-direktørs ejendomshandler får kritik for at være uigennemskuelige for investorer

Rema 1000-direktør solgte sin egen ejendom til sin arbejdsgiver 

Rekordår for Blue Capital i 2019 

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier