EjendomsWatch

Store byggeprojekter skal gøre Køge-bydel mere attraktiv

Køge Nord har tiltrukket flere store investeringer fra aktører i ejendomsbranchen. Det glæder borgmester, der har et mål om at gøre den nye bydel til et knudepunkt.

Casa og Nrep skal opføre henholdsvis 80 og 145 boliger, hvor opførelsen skal starte næste år. | Foto: PR

Der er underskrevet flere aftaler, som skal være med til at udvikle området omkring Køge Nord Station. Den første etape indeholder 1600 boliger, erhvervsområde og hotel, hvilket alt i alt løber op i to mia. kr.

Det skriver Børsen.

"På meget kort tid har vi indgået aftaler med en række investorer, der nu rykker ind for at udbygge og udvikle en del af Køge, som i dag er udlagt til marker, men som i fremtiden bliver til en helt ny bydel og hjemsted for vores borgere," lyder det far Køge-borgmester Marie Stærke (S), som har en målsætning om at gøre bydelen til et knudepunkt.

Bl.a. vil Ejendomsselskabet Casa Nord bygge 80 nye boliger, mens Casa og Nrep i fællesskab opføre 145 boliger, og det er ikke de eneste, Nrep er undervejs med i Køge Nord. Logicenters, der er en del af Nrep, købt et 160.300 kvm stort erhvervsareal.

Postnord indgår leveringsaftale med Coop – og bygger nyt lager

Sjællandsk erhvervsmægler knopskyder til Køge

Storinvestor lancerer ny milliardfond og satser på projektejendomme 

Ny investor med milliardbeløb til danske investeringer: "Vi vender hver en sten" 

Kommune kritiserer ejendomsselskab for uforsvarlige forhold på handelsstrøg 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 18 i ejendomsbranchen

Landets største ejendomsinvestorer forfølger åbenlyst hver deres investeringsstrategi. Læs EjendomsWatchs tilbageblik, der nu udkommer ugentligt – hver fredag.

Investeringschef skifter Pears ud med Nrep

Nrep bliver Sofie Vett Raaschous nye arbejdsgiver, efter at hun har sagt farvel til Pears Globals danske afdeling, hvor hun de seneste tre år har været investeringschef. Til EjendomsWatch fortæller hun mere om sin kommende opgave hos Nrep, som hun "anser for at være absolut markedsledende."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier