EjendomsWatch

Tivoli skrinlægger millionprojekt som følge af coronakrisen

Tivoli Huset, der er tegnet af arkitekterne, som også stod bag Tivoli Hjørnet, bliver sat på pause. "Det er sparket meget langt til hjørne," siger adm. direktør til TV2 Lorry.

Den 7000 kvm store tilbygning er – ligesom Tivoli Hjørnet, der blev indviet i 2017 (på billedet) – tegnet af de amerikanske arkitekter Pei Cobb Freed & Partners. Foto: Jens Dresling / Politiken / Ritzau Scanpix

Coronakrisen har for Tivoli i København allerede medført 233 fyringer og fører nu også til, at det store kulturbyggeri Tivoli Huset bliver lagt i koma, skriver TV2 Lorry.

"Jeg er ikke så stærk i fodboldanalogier, men du kan sige, at det er sparket meget langt til hjørne. Det er i hvert fald skrinlagt på ubestemt tid. Det er jo et meget stort projekt til trecifret millionbeløb, og med en usikker fremtid, hvor der ikke er udsigt til samme mængde turisme lige foreløbig, så kan vi ikke sætte gang i det," siger Lars Liebst, adm. direktør i Tivoli, til TV2 Lorry.

Planerne om byggeriet af Tivoli Hus så dagens lys i 2017, da parken annoncerede, at de med den store tilbygning til den eksisterende koncertsal ville skabe ekstra plads til Tivolis kultursatsninger som balletskolen, Tivoli-Garden, symfoniorkestret og musikskolen for børn.

Den 7000 kvm store tilbygning er – ligesom Tivoli Hjørnet, der blev indviet i 2017 – tegnet af de amerikanske arkitekter Pei Cobb Freed & Partners, som også har tegnet museet Louvres glaspyramide.

Store ejendomsinvestorer bag nyt forslag om bilfri bypark i København: Tilknytter arkitekter

Tivoli taber seks millioner i omsætning om dagen på grund af lukning

Hotelbrødre polstrer formuen og gør klar til coronakrisens konsekvenser

Tivoli skifter byggedirektør – forgænger holdt et halvt år

Tivoli vil lukke Vesterbrogade og bygge hotel

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier