EjendomsWatch

Dantaxi flytter til Bagsværd – tidligere hovedkvarter er sat til salg

Topdanmark Ejendom får ny lejer i Bagsværd-ejendom, når Dantaxi til september flytter. Direktør glæder sig over, at taxavirksomheden igen kan samle alle medarbejdere under samme tag.

Visualisering af, hvordan Dantaxis nye hovedkvarter efter planen skal se ud, når Topdanmark Ejendom har foretaget en totalrenovering. Dantaxi flytter til september. Foto: PR / Topdanmark Ejendom

Dantaxi skifter hovedsæde til september, efter virksomheden har lejet sig ind i erhvervsejendom i Bagsværd, der er ejet af ejendomsdivisionen hos forsikringsselskabet Topdanmark.

Ejendommen på Krogshøjvej 49 har tre etager, et areal på 2010 kvm og en købspris på 12 mio. kr., da Topdanmark købte ejendommen i 1996.

Flytningen betyder, at ejendommen bliver totalrenoveret.

Dantaxis entré i Bagsværd nord for København betyder samtidig et farvel til det hidtidige hovedkvarter på kongevejen i Virum, hvor Dantaxi har holdt til i 38 år. Planen er, at det gamle hovedsæde skal afskibes. Det er sat til salg gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech for 12 mio. kr., oplyser Dantaxi til EjendomsWatch.

"Det er ingen hemmelighed, at vi altid har befundet os godt i Virum. I takt med at selskabet igennem årene er vokset, har vi, siden 1982, haft adresse på tre forskellige lokationer på Kongevejen. Vi har faktisk medarbejdere, der nu skal flytte arbejdsplads for fjerde gang," siger direktør Carsten Aastrup, der påpeger vigtigheden af, at alle medarbejdere nu igen kan samles samme sted.

"Med flytningen kan afdelingerne igen samles under det samme tag, og huset er dimensioneret til en fortsat vækst. Et af vores fokusområder er undervisning og efteruddannelse for at forbedre kundeoplevelsen," siger Carsten Aastrup.

Topdanmark-direktør tror på comeback til lejeboliger efter coronakrisen

Topdanmark bygger 177 boliger i ny Rødovre-bydel til omkring 400 mio. kr.

Her er samtlige artikler om coronakrisen på EjendomsWatch

By & Havn opjusterer resultatforventningerne til 2019

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier