EjendomsWatch

Huscompagniet lander ordre på 71 rækkehuse

Stensdal Group og Huscompagniet skal i fællesskab udvikle boliger i et nordsjællandsk boligområde, der har været på tegnebrættet i mere end 10 år.

Byggeriet af Ammendrup Park skal - hvis alt går efter planen - starte op i begyndelsen af 2021. Foto: Stensdal Group

Huscompagniet har indgået et stort samarbejde med udvikleren Stensdal Group om udvikling af et større byggeri i den nordsjællandsk by Helsinge.

Det oplyser Stensdal Group i en pressemeddelelse.

Samarbejdet handler om boligområdet Ammendrup Park, der er 200.000 kvm. stort og skal udgøre 250 boliger om få år. Her skal Huscompagniet udvikle 71 rækkehuse med mulighed for at udvikle 71 yderligere. Derudover har Huscompagniet købt et byggefelt med 28 parcelhuse.

"Vi vil gerne takke Stensdal Group for tilliden igennem hele forløbet og glæder os til samarbejdet i Ammendrup Park. Vi mærker allerede interesse fra lokalområdet, og ser frem til at levere den høje kvalitet i både parcelhuse og rækkehuse," siger Søren Ravn, der er direktør for B2B i Huscompagniet, i en pressemeddelelse.

Huscompagniet vil starte salget i august.

Som EjendomsWatch tidligere har beskrevet, så har Ammendrup Park været undervejs i mere end 10 år, hvor der blev anlagt kloakerede veje på grunden. Men projektet har siden stået stille, fordi selskabet bag gik konkurs. I marts købte Stensdal Group grundene. Den tekniske projektdirektør i Stensdal Group, Peter Weyhe, melder om stor interesse.

"Der er ingen tvivl om, at den attraktive placering og grundens kuperede terræn og udsigt, gør det til et eftertragtet sted at bosætte sig," udtaler Peter Weyhe.

Byggeriet ventes at gå i gang i starten af næste år.

Stensdal Group skal udvikle nyt kvarter med 250 boliger i Helsinge

Huscompagniet dropper opkøb af Eurodan-huse

Udenlandsk eventyr tynger Huscompagniet: "Fundamentet var ikke stærkt nok"

Huscompagniet vil sælge rækkehuse til investorer

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier