EjendomsWatch

Nordisk Film og Bjarke Ingels bag milliardplan for Palads i København

Den omdiskuterede biograf på Vesterbro i København skal, hvis det står til Nordisk Film, rives ned og udskiftes med et Bjarke Ingels-byggeri, der ud over biograf med sale i kælderen skal indeholde 14.300 kvm kontor og tagterrasser i flere niveauer.

Visualisering af, hvordan Nordisk Film ønsker, at den nye Palads-biograf også kaldet Palads 3.0 skal se ud. Projektet er udarbejdet i samarbejde med Egmont og Bjarke Ingels Group. | Foto: PR / Bjarke Ingels Group

Palads 3.0. Sådan præsenterer Nordisk Film sine planer for biografen Palads på Vesterbro i København.

Efter planerne, som Nordisk Film har præsenteret i samarbejde med Egmont og Bjarke Ingels Group (Big), skal den farverige Palads-bygning, der står i dag, rives ned for at gøre plads til et højt byggeri, der skal huse en opdateret version af biografen og ellers fungere som kontorbyggeri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier