EjendomsWatch

Lollik vil bygge 30 boliger: "Det er formentlig en dårlig forretning"

Selvom ejendomsudvikler Lars-Erik Houmann Christensen ved, at det bedste afkast ikke findes i hjembyen Nakskov, vil han alligevel igang med boligbyggeri. Det sker med hjertet, siger han til Lolland-Falsters Folketidende.

Nakskov er Lars-Erik Houmann Christensens hjemby, og her vil han bygge boliger, der måske ikke bliver den bedste investering. | Foto: Colourbox / Knud Erik Christensen

Ejendomsudvikler Lars-Erik Houmann Christensen vil hjem til Nakskov og bygge udlejningsboliger, skriver Lolland-Falsters Folketidende. Der er tale om en grund, hvorpå hans far i sin tid ejede et metalværksted.

Selvom han godt ved, at det ikke er en god forretning eller kan give et acceptabelt afkast, har Lars-Erik Houmann Christensen stadig tænkt sig at gå i gang med byggeriet af første etape på ca. 30 lejligheder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Ægte rødt – og dog

Kriseramte Dansk Folkeparti leverer i fravær af regeringens eget støtteparti flertallet til en aftale om flere billige boliger, som 85 ud af 179 mandater i Folketinget står uden for. Men ministeren mener alligevel, at der er tale om en bred aftale.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier