EjendomsWatch

Byggeriet advarer om investeringsvakuum efter udskudt aftale om infrastruktur

En udeblivende infrastrukturaftale betyder tabte investeringer og arbejdspladser i bygge- og anlægssektoren, advarer Dansk Byggeri. Aftale kræver grundige forberedelser, siger transportminister Benny Engelbrecht (S).

Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Med åbningen af Folketinget og præsentationen af regeringens finanslovsforslag er der sparket fuld gang i den nye politiske sæson. Milliarderne ruller til sygeplejersker, politi og grøn omstilling, men et område glimrer ved sit fravær.

I foråret indgik den daværende VLAK-regering en aftale om at investere i alt 112,7 mia. kr. i en langsigtet plan for investeringer i infrastruktur, men partierne bag aftalen har mistet deres flertal i Folketinget, og foreløbigt står det hen i det uvisse, hvornår regeringen præsenterer sit bud på en langsigtet infrastrukturplan.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier