EjendomsWatch

Lokalt ejendomsselskab vil bygge 115 nye boliger på Fyn

For at skabe mere liv fra Nyborg station ind til byen, vil et lokalt ejendomsselskab bygge boliger for mod 200 mio. kr. Projektet møder bred politisk opbakning.

I alt 115 boliger skal opføres langs Banegårdsalléen i Nyborg. På billedet er det strækningen med de mange træer, som ender i en rundkørsel nederst til venstre. Foto: Google

Nyborgs borgmester Kenneth Muhs (V) kunne fredag præsentere en helhedsplan for området omkring Nyborg Station.

I dag ligger der en stor parkeringsplads, og ruten fra stationen og ind til Nyborg by kan føles som en ørkenvandring, skriver Fyens Stiftstidende.

Derfor har Nyborg Kommune i samarbejde med det Odense-baserede ejendomsselskab Ambo Ejendomsservice lavet en helhedsplan for området, hvor der skal bygges boliger.

"Vi vil gerne gøre det klart, at Nyborg begynder allerede, når man står af toget på stationen," siger borgmester Kenneth Muhs til mediet.

I alt vil Ambo Ejendomsservice investere op mod 200 mio. kr. i 115 boliger, der skal ligge langs alléen, der fører ind til Nyborg By.

Der er bred opbakning til byggeriet fra byrådet, og uden uforudsete hindringer regner man med, at byggeriet står færdigt i 2023.

Fynsk ejendomsinvestor opfører 31 lejeboliger i trekantsområdet

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier