EjendomsWatch

Ny teknologi kæmper for at gøre ejendomsmæglere og rådgivere overflødige

Blockchain-teknologien kan skubbe ejendomsbranchen et langt skridt ind i den digitale tidsalder. Og branchen trænger til et skub, lyder det fra netværket Proptech Denmark.

Torsdagens netværksmøde. Fra venstre Peter Brask Tind, advokat i Accura, Bo Svensson, blockchain-specialist, Niels Falk, adm. direktør HDLab, Rasmus Olsen, projektmanager Building Council Denmark, Claus Skaaning, adm. direktør i Digishares og Claes Holm-Nielsen, jurist i Accura. | Foto: Maria Oien, EjendomsWatch

ØRESTAD – Forestil dig en ejendomsbranche uden mæglere, og hvor alt foregår digitalt med digital valuta og ejendomshandler, hvor kun de involverede parter har adgang til data.

Det lyder måske som noget, der ligger langt ude i fremtiden, men rent faktisk er det ikke så fjernt endda, når man lytter til nogle af de aktører, der i øjeblikket forsøger at arbejde teknologien ind i den danske ejendomsbranche. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier