EjendomsWatch

Storstilet byudviklingsprojekt i Frederikssund skudt til hjørne – igen

Et af Danmarks største byggeprojekter i Vinge bliver endnu engang sat på standby, efter at ingen har budt på projektet. AP Pension, der tidligere har vist interesse, kan ikke se sig selv i projektet, siger ejendomsdirektør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Sådan er det planen, at byen Vinge øst for Frederikssund skal se ud, når den står færdig. | Foto: Henning Larsen Arkitekter, EFFEKT, MOE og Marianne Levinsen

Den 2. september udløb tilbudsfristen for projektet om den nye bydel i Vinge ved Frederikssund – igen. Ingen har lagt bud på de 22.000 byggeretsmeter i byen, oplyser Frederikssund Kommune på sin hjemmeside.

Borgmester John Schmidt Andersen (V) fortæller i meddelelsen, at han er skuffet over, at kommunen ikke har modtaget bud, og at byrådet ved et ekstraordinært møde onsdag skal diskutere, hvad der nu skal ske.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Verdensomspændende hotelbrand finder vej til Odense

Som led i en samarbejdsaftale med en af verdens største hotelvirksomheder bliver Dolce by Wyndham-brandet lagt ned over Comwell H.C. Andersen Odense, der dermed følger i kølvandet på søsterhotellerne i København og Aarhus. Aftalen kan ifølge koncernchef lokke "endnu flere internationale turister til Odense og Fyn."

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier