EjendomsWatch

Politikere i Varde fristet af nyt byggeprojekt til trecifret millionbeløb

Kommunens nuværende borgercenter skal renoveres for ca. 50 mio. kr., men forvaltningen har opfordret politikerne til en diskussion af et helt nyt center i stedet.

Søren Laulund (S), anden viceborgmester i Varde Kommune er klar til at bygge et nyt borgercenter, hvis pengene tjenes hjem. | Foto: Varde Kommune

Forvaltningen i Varde Kommune har bedt politikerne i kommunen i overveje, hvorvidt kommunen bør bygge et helt nyt borgercenter i stedet for at renovere det eksisterende.

En renoveringen er vurderet af firmaet Ingeniørgruppen til at koste 50 mio. kr., mens et nyt borgercenter vil koste 111 mio. kr.

Det skriver Jydskevestkysten.

"Hvis man i løbet af X antal år har gevinsten hjemme, så kan det godt være, at den businesscase vil gøre, at vi vil gå efter nybyggeriet. Men vi skal have alle fakta i spil," siger Søren Laulund (S), anden viceborgmester i Varde Kommune, til Jydskevestkysten.

Økonomiudvalget i kommunen har sat forvaltningen i gang med en analyse, som skal vurdere, hvad der bedst kan betale sig. Analysen skal være klar inden kommunens budgetforhandlinger til efteråret, lyder det.

Boligprojekt i tidligere skole i Varde er strandet 

Kommune vil opføre 300 boliger på skolegrund i Herning

Domea bygger 100 almene boliger i Varde 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier